Svetlana Ražnatović sklopila sa tužilaštvom o priznanju krivice u vezi sa transferom fudbalera Obilića, nije se završilo njeno “druženje” sa sudom. Protiv ove pevačice je pre dvadesetak dana Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja.

Za isto delo tužilaštvo tereti i njenog zeta Predraga Ocokoljića. Za ovo delo predviđena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Prema informacijama koje su dobili novinari “Novosti”, u pitanju je sukob koji je pre četiri godine izbio između Ražnatovićeve i Ocokoljića sa Aleksandrom Olarevićem, direktorom Mladog proletera, koji je protiv njih i podneo krivičnu prijavu.

Do svađe je došlo oko vlasništva nad klubom Mladi proleter i sportskim centrom “Inge” na Zvezdari, koji je Obilić niz godina koristio za treninge i utakmice mlađih kategorija. U medijima, Olarević je svojevremeno izjavljivao da su Ražnatovićeva i Ocokoljić krajem juna 2007. godine upali u sportski centar i pokušali da mu ga preotmu i da prodaju i klub i zemljište. Istakao je da je pevačica počela da ga psuje i vređa, a da se u raspravu umešao i Ocokoljić i da ga je udario.

Prema njegovim rečima, pozvana je policija, a tada se sve završilo na podnošenju prekršajnih prijava protiv svih aktera incidenta zbog remećenja javnog reda i mira. Naveo je da mu Ražnatovićeva duguje četiri miliona dinara, pošto nije plaćala korišćenje objekta, iako postoji ugovor. Olarević je tvrdio da mu je dve godine pre nego što je ubijen, Željko Ražnatović Arkan gurao pištolj u usta, tražeći da klubu Mladi proleter, kojim je rukovodio sa svojom porodicom, promeni ime i da se zove Mladi Obilić, što se na kraju i dogodilo.

U maju 2007. godine, mesec dana pre incidenta, klubu je vraćeno prvobitno ime, a Olarević je isticao da je on državna svojina, kao i svi drugi klubovi. Aleksandar Olarević i njegov brat Miodrag napadnuti su sredinom oktobra 2007. godine u Sportskom centru “Inge”. Policiji je ispričao da je osetio udarac u leđa, a kad je pao jedan mladić je počeo da ga šutira. Drugi je za to vreme udarao Miodraga, dok je treći u njihovom pravcu ispalio nekoliko hitaca, pišu “Novosti”. (Novosti)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар