Bivši ukućanin Velikog brata za Novosti online govori zašto se nije pozdravio sa Duškom, razočarenjima, ženi, ali i favoritima

Bivši ukućanin Velikog brata, Radiša Miljković Radašin, koji je u nedelju uveče napustio dalje takmičenje govori o tome kako ga je Duško razočarao i zbog čega nije hteo da se pozdravi sa njim, zašto mu nije žao zbog izbacivanja i koliko se radovao ulasku u rijaliti. Poljoprivrednik iz Aleksinca jedva čeka da ode kući i vidi se sa bolesnom ženom za koju se najviše brinuo dok je boravio u kući na Košutnjaku.

- Nisam razočaran što sam izašao – rekao nam je Radiša. – Dobro je što sam ušao u kuću, ali je još bolje što sam izašao. Kada su me pozvali iz produkcije da opet uđem, skakao sam metar od zemlje, ali narod je video šta se tamo dešava, razočarao sam se.

Ipak, kada je Radašin napuštao kuću jedina osoba sa kojima se nije pozdravio je Duško jer, kako kaže, previše je razočaran u njega da bi mu pružio ruku.

- Mi poljoprivrednici se držimo zajedno – jadao se bivši ukućanin. - Obojica smo u istom poslu i trebalo je da se družimo više, ali Duško želi po svaku cenu da ostane u kući i hteo je da mi vidi leđa. On hoće sve pare da uzme za sebe i da bude pobednik. To sam mu jako zamerio i nije postojala teoretska šansa da postanemo prijatelji. Kada izađe ne želim da se čujem sa njim, niti da pijemo kafu zajedno.

Svi su primetili da se poljoprivrednik iz Aleksinca u ovoj sezoni rijalitija ponašao drugačije nego što je to bio slučaj kada je učestvovao u prošlom serijalu VB.

- Nisam ima sa kime da se šalim i to je ono što mi je najviše smetalo. Niko nije raspoložen, bilo mi je odlično dok je Džordž još uvek bio u kući. Čovek je pozitivan i lako je da se sa njim uklopiš. Nisam se ponašao drugačije zato što sam hteo, nego zato što nisam imao sa kime da sarađujem.

Radašin se međutim tokom serijala najviše brinuo za svoju ženu koja je bolesna ostala kući. On nije želeo previše da komentariše šta se dešava sa gospođom Miljković.

-Ona jeste bolesna i najviše sam se brinuo kako je ona – otkrio je Radašin. – Ne znam šta se dešava sa njom sada. Pošto sam izašao, čim dođem kući moramo da idemo kod lekara. Mogu vam reći da su u pitanju neka ženska bolest i da je operacija tek čeka.

Ipak, bivši ukućanin nosi lepe uspomene iz kuće, a posebno su mu draga prijateljstva sa ukućanima. Kaže, ostaće u dobrim odnosima sa svima, sem sa Duškom. Sve će želeti da čuje kada budu izlazili, ali se nada da će pobediti Bojana ili Lester za koje misi da su divni ljudi. (Novosti online)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар