Da li je u pitanju nova taktika najbrbljivijeg ukućanina, ili samo želi da su sve oči uprte u njega, ne zna se još, ali poznavajući ga do sada, moglo i se reći da Vladimir sve radi ne bi li stekao poseban status u kući VB. Vladimirov bojkot je počeo juče ujutru. Njemu je dnevni zadatak bio ispod časti te je odbio da pospremi generalno kuću, jer je on „prošle nedelje bacio smeće,a i on nije svinja zaslužna za nered u kući“. Iako su se ukućani bunili i napadali ga, objašnjavajući mu da mora i on da učestvuje u spremanju, Vladimira to nije na na sekund poremetilo, te je odlučno rešio da im svima tera inat.
Sedeo je sve vreme dok su ukućani čistili, dobacivajući i praveći komentare sve vreme. Njemu niko nije uspeo do sada da zapuši usta, a njegov novi najbolji drug je postao ogorčeni i odbačeni Nirmal, tako da su oni napravili novi klan koj služi za pljuvanje ostalih ukućana. Podsećanja radi, oba ova ukućana su, pored Radiše, koj je ispao juče iz kuće VB, bili nominovani od strane svojih saukućana, te je jasno da nisu vrlo omiljeni.

A da je ovaj ukućanin najglasniji i da po svaku cenu želi da dominira moglo se videti i sinoć kada su ukućani dobili „nepristojnu ponudu“. Naime, ukućani su trebali da izaberu između sume od 35.000 e i ubacivanja jednog od ukućana koga su već izbacili. Vladimir je bio najglasniji i nabučniji u priči da treba da se odreknu novca, iako je nekolicina ukućana bila protiv toga. Međutim, ne želevši da ispadnu „loši“, na kraju su se svi složili da ubace ukućana i odlučili se za Emu. A novi zadatak je Vladimiru doneo još jedan poligon za demonstraciju svog karaktera. Ukućani su dobili nedeljni zadatak da budu kokoške i treba da čuvaju jaja koja će izleći. Ulogu petla je dobio Horvat. Svi ukućani su prihvatili zadatak, ali Vldimir nije.„da su mi dali da budem vitez pa ajde, ovako neću ..ma nema šansi“. Ovom vitezu je opet ispod časti da kokodače i da čuva jaja, tako da je odbio da učestvuje u nedeljnom zadatku. Nikakve priče kao i zamerke ukućana ga nisu dotakle a ni pomogle da se priključi. Izgleda da ovom ukućaninu, koj sebe smatra za favorita kao i za nekog „napolju omiljenog“ ne može niko privoleti ni na šta. Jedino VB, ali samo ukoliko mu bude davao herojske i viteške uloge. (Izvor: Svet)


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар