Kako odabrati “nove Pilerove” pored dve uporne sestre, Nišlije Filipinca koji peva bolje od frontmena benda Aerosmith i dvanaestogodišnjeg repera koji baca rime Beogradskog sindikata?

Tročlani žiri programa Ja imam talenat i dalje “odvaja žito od kukolja”, ali već sad je jasno da je bina ovog šoua premala da primi sve koji zaslužuju da se nađu na njoj.

Bilo da su u pitanju klinci koji pevaju bolje od “Vitni i Harisa”, devojke koje svojim telima pričaju priče izvodeći zavodljivi trbušni ples ili momci koji izgledaju kao da su prvo naučili brejkdens, pa tek onda prohodali, ime šou programa je, zahvaljujući svima njima zajedno, i te kako opravdano.

I ove nedelje je žiri imao priliku da nagradi jedne, posavetuje druge, a uvredi treće…a publika jednostavno da uživa i pita se “za koga glasati na kraju?”.

Kako bilo, jedan korak bliže ostvarenju sna, usavršavanju talenta ili jednostavno novčanoj premiji, sada su i plesna grupa Power Kids, Tamara Andžić, Stefan Lazarević, hrabri pevač amater koji ne želi da bude poznat samo po svojoj bolesti Zlatko Ribarić, i jedan Filipinac iz Niša.

“Pevanje je moj život”, kratko je u svom profilu rekao momak Petar Bošković iz Niša čija je mama Filipinka, a onda otpevao naslovnu numeru iz filma “Armagedon” skoro kao Stiven Tajler…

“Dođi da ti čestitam” – bile su reči jednog člana žirija (Milija), a “ne, nije dobro za prolazak dalje”, reči drugog (Ivana Tasovca)”…Ipak, Danica je presudila, a Petar prošao u polufinale.

Naravno, u moru talenata, biće i ponekog sna za koji je bolje da ostane nedosanjan…kao u slučaju sestara Ane i Tamare koje su lepo počele da pevaju, ali na prvi zvuk “bazera” počele da “vrište” kraj pesme “When you believe”, tek kako bi ukazale žiriju da njihove bravure vrede tri “da”.

Iako je žiri bio neumoljiv, sestre su bile “jače”…”daj klavir na binu”, tražila je jedna od njih i “izvojevala” polufinale.

Svim “prošlim” i “ovim” talentima pridružili su se i reperi Igor Kuskulov i Stefan Tomović koji su izveli autorske pesme, a pnda i dvanaestogodišnji Ivan Radivojević.

Klinac “jaći od kordona” je, zahvaljujući Beogradskom sindikatu, ispsovao žiri “kao ništa”…i prošao u polufinale.

“Ja se tresem od svega što si mi sada rekao”, smejala se Danica, dok mu je Tasovac samo poručio da “pozdravi ekipu”.

U polufinale su se plasirali trbušna plesačica Biljana Drecun, “mlado čudo na gitari” Marko Stantić, instruktor plesa Miodrag Cvetković (koji je “da” od Danice dobio ne samo zbog talenta, već i činjenice što se skinuo do pojasa), duo Đorđe i Lana, koji su učinili da žiri i publika čuju izvođenje pesme “Over the rainbow” kao nikada do sad i, na kraju, brejkeri Just 2 cool crew.

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар