Prošla nedelja u kući Velikog Brata bila je lažna - nominacije su bile lažne, kao i venčanje, i večerašnje izbacivanje. Antonija i Marijana saopštile su ukućanima da je prethodna nedelja bila lažna, ali da će sledeće govoriti samo istinu i ništa osim istine.
Pitale su ih da li bi nominacije bile drugačije da su znali da su lažne, a oni tvrde da ne bi. Svi lažno nominovani imali su veliku želju da izađu, a posebno Brendon jer kaže da nema inspiraciju pored ovih ljudi.
Marijana i Antonija im saopštavaju da nije bilo glasanja i da neće niko biti izbačen, ali da će neko morati da izađe (?!). Antonija je saopštila da, iako su nominacije lažne, neko mora napustiti kuću, te govori da je to Nemeš. Nakon izlaska, on je razgovarao sa voditeljkom Marijanom, koja ga je pošteno ispreskakala sa pitanjima, na šta je on izjavio da se zaljubio, ali da o Marijani ne želi da priča, jer - hoće da sačuva privatnost.
Šteta što Nemešu niko nije saopštio da ulazi u kuću Velikog Brata, a ne ide na odmor na izolovano mesto gde niko neće znati šta radi.
Nakon razgovora, voditeljke su ga sprovele do otpada, gde se nalaze izbačeni ukućani. Nakon još jedne besmislene igrice, ukućani iz luksuznog dela kuće i oni ranije izbačeni sa otpada su zamenili mesta, nakon čega je program prekinut i niko ne zna tačno ni šta se, a kamoli zašto, desilo.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар