Jedna od najuspešnijih pevačica među zvezdama “Granda” Radmila Manojlović nezadovoljna je tretmanom u matičnoj produkcijskoj kući.

Trebalo je da pred leto objavi novi album za “Grand produkciju”, veći deo pesama je i izabrala, neke čak i otpevala u studiju, ali u poslednjem trenutku sve je stopirano.
- U prvi mah je pobesnela, preplakala je noć, a najveću podršku pružio joj je Milan, koji ju je savetovao da ne pada brzo u vatru. Skrenuo joj je pažnju na to da je od svih zvezda “Granda” ipak dobila najviše, o čemu govore brojni dueti s najvećim muzičkim imenima, i da će album ipak biti snimljen – otkriva izvor. Otkud ovakva promena stava Milana Stankovića prema “Grandu”, nije nam poznato, ali najbitnije je da je uspeo da smiri svoju dragu, koja je nastavila s nastupima.
- Ja sam najavljivala novi album, ali je došlo do nekih izmena. Zašto? Ne znam. To znaju čelni ljudi “Grand produkcije”, ali najverovatnije će se desiti jedan singl pred leto – izjavila je pevačica u emisiji “Ekskluziv” na TV Prva. I dok se ona sada zadovoljava singlom, Saša Popović je rekao da nije sve tako kao što izgleda.
- Rada je naša udarna snaga, ali nismo našli odgovarajuće pesme za nju. Čim dobijemo prave pesme, objavićemo joj album – naglasio je prvi čovek “Granda”. Živi bili, pa videli. A do tada – obriši suze, mala moja.

Izvor: Kurir

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар