Odlični ženski glasovi, plesač iz Obrenovca, klarinetisti i “multilalenat” iz Pećinaca koji to nije!

“A, ti se ne javljaš i vrata ne škripe, opija me miris, one stare lipeeeee”, ultimativni je bio hit nove večeri u emisiji “Ja imam talenat”.

Jedna starija Leskovčanka podelila je žiri, ali je ipak prošla dalje, zahvaljujući smislu za komponovanje, što bi rekao Mili. Otpevala je “narodnjak”, koji je sama smislila i “zapalila” publiku!

Ali, osim nje, ove večeri zaista su vladale žene i njihovi glasovi.

Ivana Maksimović, 21-godišnja studentkinja iz Pančeva, stajala je kao kip na bini. Nije se mrdnula. Ali, kada je otvorila usta i počela da peva ispunila je dvoranu za audiciju.

Hit “Use somebody” grupe King of Leon u Ivaninom izvođenju zvučao je perfektno, sigurno i to bez muzičke matrice! A kaže da se do sada nikada nije bavila pevanjem. “Samo kod kuće, ispred ogledala”, rekla je ona i dobila tri velika DA od tročlanog žirija!

Videli smo i čuli kako Natalija Krajsler, 31-godišnja ekonomistkinja iz Beograda i 20-godišnja Branka Ješić žele “vruću stvar”. Njihovo pevanje hita Done Samer “Hot stuff” oduševilo je publiku, ali i članove žirija.

Doduše, Ivan Tasovac i Danica Maksimović su morali da pređu preko Natalijinog navijačkog opredeljenja i da kažu da.

Kada je izašla na scenu, zgodna Natalija je rekla kako se zove i ponosno dodala: “Navijam za Partizan”.

Od Tasovca i Danice Maksimović odmah je dobila NE posredstvom tastera. “Šta ćeš, navijamo za Crvenu zvezdu”, rekli su Ivan i Danica. Ipak, dopustili su joj da peva i nisu se pokajali. Natalija je potom dobila tri DA, baš kao i Branka iz Kosjerića.

Bilo je i Irske usred Beograda. Za taj keltski duh pobrinula se plesna grupa “Erin’s Fiddle” iz Beograda, koja je odstepovala u stilu poznate plesne grupe “Riverdance”.

Da ne bude da su samo žene obeležile ovo veče, pobrinuo se klarinetski kvartet “Nevski”. Četiri momka, koji ovim instrumentom, vladaju “kao matori” imali su čak i koreografju koja je podsetila na članove čuvene engleske grupe “Madness”.

“Cilj nam je da približimo klarinet Srbiji”, rekoše oni pre nastupa (hm, šta bi na to rekao Boki Milošević?), a kada su dobili pozitivne ocene, odsvirali su “Bumbarov let”. Čisto da pokažu kako se osećaju.

Još jedan momak je oduševio žiri. Reč je o Luki Živkoviću, momku iz Obrenovca, koji je sa svojom partnerkom Katarinom sjajno plesao i pevao. “Zapamtite ovo ime”, rekao je član žirija Ivan Tasovac, obraćajući se publici.

Prošle su i akrobate iz Niša – USB Crew.

Žiri je odlučio da u dalje takmičenje pusti i male fudbalere Stefana i Vuka Kovača. Tačnije, Mili je bio za to da oni prođu dalje, kada je video kako žongliraju loptom.

“Kad vidim u kakvom nam je stanju fudbal, možda vas dvojica pomognete. Samo trenirajte”, rekao je Mili, a Tasovac mu se pridružio: “Mili, postao si emotivan kao Bambijeva keva! I od mene DA”.

I 10-godišnji akrobata na motoru Filip Đolović, čija se majka ne plaši dok on vozi mali motorin i stoji na istom, dobio je priliku da se nadmeće i dalje, kao i 48-godišnji Radenko Stanojević, saobraćajni tehničar, koji je izveo svoju monodramu. A kaže da u njegovim drugim dramama ima jednu ulogu baš za Danicu Maksimović: “Igrali bi ste raspuštenicu Pecu”.

Publiku je do suza zasmejao Đorđe Rašković, poljoprivredni inženjer iz Pećinaca, koji za sebe kaže da je multitalenat.

“Ja sam pevač, pišem pesme, a podižem i tegove jednom rukom”, rekao je on na predstavljanju.

Za audiciju je spremio pesmu grupe Scorpions “Wind of change”, jer je, eto, 20 godina od pada Berlinskog zida.

Jao, Đorđe, bolje da nisi! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ali, zamolio je da otpeva još jednom refren, pa onda i od Čole “April u Beogradu”.

Nisu mu, na žalost dopustili, da nam predstavi i svoj četvrti talenat. Koji? Pa, umetnost vođenja ljubavi!



Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар