Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno“, kaže ona stara koja se potpuno obistinila u slučaju pesme „Ide to s godinama“, koju je trebalo da snimi Svetlana Ražnatović kao naslovnu numeru na svom novom albumu. Ipak, kako „Alo!“ saznaje, na kraju će je otpevati Indira Radić, za koju je prvobitno i bila napisana:

- Marina Tucaković i Goran Ratković Rale su pesmu „Ide to s godinama“ uradili za Indiru, međutim, mnogo se dopala Ceci i Radićeva joj je numeru prepustila jer su veoma dobre prijateljice.
Ova pesma je trebalo da bude i u nazivu Cecinog albuma, ali zbog novonastale situacije i procesa koji se vodi protiv folk zvezde, ona je odlučila da će njen novi album biti u potpuno drugačijem maniru. Pesmu „Ide to s godinama“ vratila je Indiri, koja ju je sada snimila - tvrdi izvor blizak pevačicama za „Alo!“ i ističe da su se i autori pesme složili da je snimi Radićeva:
- Definitivno joj je bilo suđeno, a Marina i Rale nisu imali ništa protiv da ovu pesmu sada snimi Radićeva, jer su je prema njoj i pravili. Ona je poznata po tome što njena muzika ima malo tvrđi zvuk i duete je snimala uglavnom sa rok grupama, a ova pesma je malo više u Cecinom fazonu - tvrdi izvor koji ističe će i dueti naći na ovom novom albumu Indire Radić:
- Indiri će ovo biti 15. studijski album, na kom će se naći i duetska pesma sa grupom „Crvena jabuka“ pod nazivom „Istok, sever, jug i zapad“, za koju su spot snimili u Njujorku. Još uvek nije poznato da li će i Indira za naslovnu numeru uzeti baš pesmu „Ide to s godinama“. Trebalo je da se na Cecinom albumu nađe i pesma Bore Đorđevića „Užasno mi nedostaje“, posvećena Arkanu, međutim, ni njoj ostanak na ovom albumu nije zagarantovan, zbog malo drugačijeg muzičkog pravca kojim Ceca sada želi da ide. Sve u svemu, trebalo bi da se oba albuma uskoro nađu u prodaji, tako da je pesmi „Ide to s godinama“ zasigurno bilo suđeno da bude plasirana u javnost u ovom trenutku. Indira i Ceca ostaju u odličnim odnosima i pokazale su da kolege ne moraju jedne drugima da otimaju hitove, već je sve stvar dogovora - rekao je za „Alo!“ dobro obavešten izvor.

„Ide to s godinama“
„Ide to s godinama,
ide da oči koga nema vide,
da se vratiš gde su dani stali,
tamo gde smo ko golubovi pali.
Ide to s godinama, ide da
oči koga nema vide,
hoće to, hoće sve
kada ljubav neće te...
Čujem, nebom putuješ,
za mene se raspituješ“

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар