Stanari kuće Velikog brata izveli su reprizu predstave "Romeo i Julija" te dobili pohvale Velikog brata. Posebno su mu se svideli Soraja i Lester u glavnim ulogama, jer su njihova gluma i poljubac bili vrlo uverljivi pa ih je pozvao u ispovedaonicu i kao nagradu im dao čokoladu. Lester nije bio preterano oduševljen poklonom, jer se boji za svoju liniju. Reprizu predstave odlično je odradio i Duško koji je svoj tekst izgovarao gotovo bez greške.
Soraja je zadovoljna predstavom, ali je iritira koreograf Brendon. Kaže kako je on svojim ispadima izbacuje iz takta. Sinoć ga je polila po glavi testom za palačinke, ali danas je zažalila zbog toga. Ljuti je što on ignoriše sve što mu se govori kao da je "malo dete s ulice" pa je morala da se spusti na njegov nivo i napravi incident sinoć. Iako je Brendonu ona od početka vrlo draga, Soraja ne deli isto mišljenje i kaže da ne želi više da mu daje nove prilike. Tvrdi da je pokušala da shvati njegov humor, ali da sve ima svoje granice, a da on pravi budalu od sebe samo da bi se pisalo o njemu. Nije poznato je li Sorajino mišljenje o Brandonu nastalo pod uticajem Vlade koji već dva dana ne priča s njim i ogovara ga pred ostalim stanarima. S druge strane, Marijana i Nemeš imaju potpuno drugačije mišljenje o ekscentričnom stanaru. Marijana smatra da je Brendon inteligentan i dobar, ali da sa njim treba umeti. Nemeš se složio s njom: "Jako je specifičan i za njega treba imati strpljenja, a to je u kući jako teško".
Nakon što se popodne "napalio" na Soraju, Vlada je nešto kasnije iskoristio priliku da se ponovo približi Bojani što njoj nije smetalo. Prvo se grlio s njom u bazenu, a posle je ležao pored nje na krevetu u spavaćoj sobi i izlagao joj jednu od svojih brojnih teorija, a odbojkašica ga je mazila po leđima i smejala se njegovim šalama. Očito stasiti stanar ima velik uticaj na Bojanu, jer se ona sve bolje slaže s Nikolom. Nakon što ga je u četvrtak nominovala, Vlada joj je kasnije govorio da mora da mu da priliku, a isto je govorio i Nikoli. Ona je danas potvrdila da ima sve bolji odnos s njim i da je zbog toga srećna. Nikola se složio i rekao da je to zato što su počeli više da komuniciraju i provode vreme zajedno. (Svet)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар