Od kada su novi ukućani ušli u kuću VB, mnoga prijateljstva su se poljuljala, a atmosfera u kući se vidno pogoršala, jer Vladimir jednostavno voli mnogo da priča. Crnogorcu se sve manje sviđa Duškovo i Brendonovo ponašanje, pa ih uporno provocira, a kako je rekao ostalim ukućanima, želi što pre da ih izbaci iz kuće. Novi nalet Vladimirovog ogovaranja zatekao je skoro sve stanare VB. Vladimir se pitao kako je Duško mogao uopšte da uđe u kuću sa tako malo stvari.
Komentarisao je njegov način odevanja i predočio je ostalima da se Duško folira, da bi na kraju završio sa pričama o Brendonu. Svoje nesimpatije prema ovom momku Vladimir ne krije, naprotiv, naziva ga smradom, licemerom i bednikom. Zamera mi što svaku njegovu provokaciju Brendon prećuti i misli da on više nema šta da pokazuje, da postaje krajnje nezanimljiv, i da je sigurno mislio da će u kući biti najveća faca. Kaže da se Brendon neće lepo provesti ako on i dalje ostane u kući.
Vladimir već nije u dobrim odnosima sa Nemešom, Brendonom i Marijanom, a kaže da neće biti dobar ni sa Duškom, jer od njega nije čuo, ni video ništa lepo. (Izvor: Novosti)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар