U večerašnjem takmičenju "Zvezde Granda" predstaviće se 12 finalista koji su od ukupno 48 kandidata uspeli da dođu do samog kraja. Finalne večeri, 18. juna u Beogradskoj Areni, srpska estrada dobiće nove pevačke nade, koje će narednih godina i decenija pokušati da ostvare karijere poput onih koje imaju Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Šaban Šaulić i Seka Aleksić.
Od večeras na TV Pinku kreće ljuta borba, a od njih 12, šest muškaraca i šest devojaka, u Arenu će zakoračiti samo osmoro.
Pred vama je top 12 takmičara, koji su za Press otkrili svoje favorite i poručili da se ne plaše nameštanja glasova.

1. Ivana Pavković (20), Bor
"Od početka takmičenja imala sam jednog favorita kog ću da otkrijem tek u finalu. Inače, ne bih volela da finale bude namešteno, s obzirom na to da je do sada sve bilo regularno."
2. Mirjana Mirković (26), Valjevo
"Volela bih sebe da vidim u finalu iako mi nije važno da li ću da pobedim. Pored mene, od mojih kolega želim da blistaju Mirjana Aleksić, Jelena Vučković, Petar Mitić i Stefan Petrušić."
3. Petar Mitić (20), Niš
"Imam dosta favorita, a neka pobedi najbolji! Ne želim nikoga da uvredim, a ja ću dati sve od sebe. Živim za Arenu i ne razmišljam o nameštaljkama."
4. Mirjana Aleksić (30), Bogatić
"Sigurna sam da će u finalu biti tesno, ali sigurno prolaze Dragi Domić i Mirjana Mirković. Što se glasova tiče, bolje da se ugrizem za jezik."
5. Jelena Vučković (27), Beograd
"Po mom mišljenju, svi su favoriti! Ne želim da se neko naljuti ali svakako bih izdvojila one sa kojima se najviše družim, a to su Jelena Gerbec, Petar Mitić i Milan Mitrović. Ni govora nema da postoji mogućnost da bude nekih problema oko glasova. Proteklih godina to nije bio problem i sigurna sam da se ni sada neće desiti propust."
6. Bojana Šarović (30), Subotica
"To što se desilo u baražu je čista glupost i nema razloga za sumnju u finalnom takmičenju. Imam favorita, ali to bih da zadržim za sebe jer su mi svi podjednako dragi."
7. Milan Mitrović (22), Kula
"Za finale izdvajam Petra Mitića, Bojanu Šarović, Jelenu Gerbec i Jelenu Vučković. Ne razmišljam o pobedi niti o nameštenim glasovima jer Popović nikada sebi takav propust ne bi dozvolio."
8. Jelena Gerbec (25), Vrdnik
"Meni je ovo takmičenje proletelo. Iako sam proteklih meseci bila pod tenzijom, sada mi je svejedno da li ću da prođem dalje. Moji favoriti su Jelena Vučković, Jelena Mirković, Petar Mitić i Milan Mitrović. Što se glasanja tiče, u finalu sigurno neće biti propusta."
9. Stefan Petrušić (21), Smederevska Palanka
"U finalu vidim Mirjanu Aleksić i sebe. U neregularnost ne verujem jer sam poučen svojim iskustvom i tvrdim da je sve u skladu sa željama glasača."
10. Andrija Marković (17), Požarevac
"Neću nikoga da favorizujem jer smatram da smo svi zaslužili da budemo zvezde "Granda". Ne plašim se da će glasovi biti namešteni, već ću se potruditi da budem među finalistima."
11. Dragi Domić (30), Šabac
"Moj favorit je Mirjana Aleksić. Kada je "Grand" u pitanju, sve će da bude spektakularno i regularno.Voleo bih da se nađem u finalu, ali će o tome publika odlučiti."
12. Mišel Gvozdenović (21), Čačak
"Neka pobedi onaj koga publika odabere! Svaki takmičar je dobar na svoj način, a ja svojim kolegama želim najbolje. Finale će biti kao i do sada spektakularno i regularno."

Još samo da fanovi, koji su najavili bojkot zbog sumnje u regularnost baraža, ipak odluče da glasaju, jer će u suprotnom takmičari moći da se oslone samo na rodbinu i prijatelje.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 30 мај, 2011  

    Steta sto je ispala Mirjana Aleksic. Ona i Ivana su najbolje. Sasa Popovic bi trebalo malo da se zamisli nad sudbinom Granda. A sve moze da se namesti pa i glasanje. Mirjana Aleksic bi trebalo da okusa srecu na Prvom glasu Srbije. Ona je ozbiljan pevac i mozda joj i nije mesto u Grandu Ciji kvalitet sve vise opada a posebno posle njenog ispadanja.Takozvano glasanje publike je poprilicna farsa, setite se samo nagradne igre. Ne kazem da je Grand umesan samo dajem primer kako se sve moze namestiti. A ja mislim da Mirjanino ispadanje nije steta za nju vec za Grand.

Постави коментар