Da ima hrabrosti da najluđe ideje sprovede u delo, dokazala je folk pevačica Svetlana Seka Aleksić tako što je uradila nešto najoriginalnije dosad - obrijala je glavu! Ovakvu vrstu imidža niko nikada nije uradio na našoj estradnoj sceni, osim sada Seke.

- U želji da na najbolji mogući način obraduje svoju publiku, snimila je pesmu „Soba 22“, u čiju čast se i obrijala! Opšte je poznato da Seka i te kako vodi računa o svom stajlingu, pa će zanosna brineta dugih lokni za sada otići u zaborav, jer će pevačica u narednom periodu šetati ćelava ili će na glavi nositi turban kako bi još više zaintrigirala javnost. Inače, na ovaj potez Seka se odlučila tokom svog boravka u Gani, jer je bila inspirisana njihovim javnim ličnostima koje su mahom bez kose - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Kada je Seka videla na televiziji njihovu najpoznatiju pevačicu ćelavu, odmah je poželela da i ona napravi ovakvu vrstu promene. Tokom emitovanja spota pevačica iz Gane u nekoliko kadrova imala je i turban na glavi, tako da će i Aleksićeva u narednom period nositi razne turbane, zaključuje naš izvor.
U želji da čujemo informaciju iz prve ruke, pozvali smo pevačicinu pres službu, koja nije želela da potvrdi naša saznanja, ali isto tako nije ih ni demantovala.
- Ne želimo da komentarišemo ništa. Sačekajte da se Seka vrati i videćete sve! - rekli su nam.
Bilo kako bilo, nama ostaje da maštamo i čekamo da se Seka vrati iz Gane i da se sami uverimo u njen novi friz.

Rijaninim stopama
Inače, ovo nije prvi put da naša folk diva iznenađuje publiku svojim imidžom. Podsećana radi, ona je u nekoliko navrata već brijala glavu i imala hrabre transformacije. Prvi put, Seka je obrijala obe strane glave, a kada se pojavila u javnosti, gotovo svi su govorili da liči na najpoznatiju pevačicu sa Barbadosa, Rijanu. S obzirom na to da voli promene, ona se vrlo brzo zasitila tog imidža, pa je nakon nekoliko meseci pustila kosu, ali je i dalje ostavila jednu stranu glave obrijanu kako bi i dalje ličila na Rijanu. Seki se očito dopada pevačicin izgled, te je prošetala identičan afro friz, koji je imala Rijana.

Seka: Volim što sam ćelava!
Folk diva je na najpoznatijoj društvenoj mreži „fejsbuk“ okačila status „Seka ćelava, volim to!“ i za samo nekoliko minuta pokupila je salve pozitivnih komentara. Između ostalog, neki od njenih komentara bili su šaljive prirode.
- Nisam sigurna da mi se baš dopada, ali uvek postoje alternative. Zbogom koso, zbogom pameti - napisala je Aleksićeva.



Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.



Kako vam se dopada nova Seka? Ostavite nam vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 21 мај, 2011  

    ako se ošišala,svaka joj čast za hrabrost,jer takva vrsta frizure,to ustvari nije frizura,ne stoji baš svakom,ali ona je orginalna svakako,tako da me od nje to nije ni začudilo...
    sve u svemu želim joj sve najbolje jer je najbolja u svom poslu...

  2. Анониман // 22 мај, 2011  

    MA NIJE CELAVA - EVO TACNE INFORMACIJE ;) a ova slika je stara pola godine,serem se u sajt,prvo proverite pa pisite ;)! a ne da lupetate tu,molim te "SAMO PROVERENO" -sere mi se od gluposti vise!!

Постави коментар