U kući Velikog brata stanari su se zanimali imitirajući jedni druge u okviru zadatka, Soraja je ponovo izbacila svoje poprsje u prvi plan, a Brendon je pokušao da je zaskoči pod tušem.
Posle zadatka sa imitiranjem, stanari su morali da odigraju igru istine. Jedan po jedan su sedali u fotelju, a ostali su mu postavljali škakljiva pitanja. Svakome su postavljali po pet pitanja, a bili su vrlo maštoviti. Duško je rekao da je na ulasku u kuću mislio da će za njega biti seksa u kući, ali posle je video da ništa od toga. Bojana je odgovorila da se u kući nije samozadovoljavala, od muških joj se najviše sviđa Lester, ali i da je promenila mišljenje o Nikoli.
Brendon je Emi odgovorio da prema Lesteru oseća isključivo prijateljske emocije. Priznao je da je pokušao da se samozadovolji dok je bio u kutiji, ali, to mu nije uspelo.
Soraja je žurila dok se presvlačila, pa joj je opet ispala bradavica iz majice. Ona je uverena kako kamera to nije snimila, a stanari joj govore da publika sigurno uživa. Dok se tuširala, u kabinu je ušao i Brendon potpuno go, nakon čega je Soraja brzo završila tuširanje.



Izvor: Index.hr

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар