U novoj programskoj šemi TV Pink neće biti mesta za jednu od pet emisija „Grand produkcije“, koliko se trenutno emituje, zbog niskog rejtinga

Ko će da gleda „Grand“ pet puta nedeljno?
U novoj programskoj šemi „ružičaste televizije“ neće biti mesta za „Grand paradu“, a razlog za ovakvu odluku Željka Mitrovića je jednostavan - ova emisija ima slabu gledanost.

- „Grand parada“ nije beležila sjajan rejting u poslednje vreme, a televizija Pink uveliko radi na sređivanju šeme. Što se tiče ostale tri emisije „Grand produkcije“ koje se emituju na Pinku, zasad Saša Popović može da bude miran. „Grand šou“, „Zvezde Granda“ i „Narod pita“ emitovaće se i dalje, sa mogućom promenom termina, dok se o emisiji kratke forme „Grand hitovi“, koja se emituje nedeljom, još raspravlja - tvrdi naš izvor blizak čelnicima Pinka.

PR menadžerka ove medijske kuće Tatjana Vojtehovski potvrdila je za Kurir da će doći do značajnih promena:

- Istina je da se radi na novoj programskoj šemi, koja bi trebalo da bude završena za dve nedelje. Nema govora o tome da „Grandove“ emisije imaju nizak rejting, ali je činjenica da će doći do rekonstrukcije. Mogu samo da kažem da će biti velikih iznenađenja!
S druge strane, Saša Popović bio je mnogo sažetiji:
- Dezinformacija.
Videćemo.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар