Stanari luksuznog dela kuće imaju novi zadatak. Vrte pedale na sobnom biciklu te na taj način "putuju" po bivšoj Jugoslaviji. Kreće se iz kuće na Košutnjak, a nakon VB turneje tamo im je i poslednja stanica. Ukupno treba da pređu 2336 kilometra, a u kući imaju dva bicikla. Sami će se organizovati ko će i koliko voziti. Prva stanica im je Turija, pa Plitvice, Omiš, Banja Luka, Sarajevo, Podgorica, Ohrid i Đavolja varoš, pre povratka na Košutnjak. Na svakom od tih mesta stanari će dobiti zadatke koje će morati da reše. Ako u tome uspeju, Veliki brat će im smanjivati kilometražu. Bojana, Tamara i Slavica već su isprobale bicikle i sviđa im se zadatak.

Marijana u kući uradila sve što nije želela
Stanari su od VB-a dobili i opremu za vožnju. Slavici se uopće ne sviđa njena majica, a nakon nekog vremena, pantalonice su joj pukle na stražnjici. Bojani su toliko prijatne da kaže kako ih neće skidati. Devojke se smeju Radašinu u biciklističkim pantalonicama, a Nikola je Draženu rekao da u njima izgleda "kao pravi Švaba". "Oni su svi biciklisti, naročito kod mene u Minhenu", kaže Nikola.
Marijana je jako živčana pa je sama sebi skuvala "živčanu kavu". "Ništa mi ne valja, valda sam u nju stavila previše živaca. Tu mi nešto smrdi, jesam to ja, ili...?, pita se Marijana. Požalila se i kako je u kući napravila sve ono što nije ni pomišljala. "Rekla mi je sestra nek ne tračarim, i nisam takva, inače to ne radim. Rekla mi je i da se ne zbližavam s nekim. A ja sam sve to napravila", požalila se Tamari.

Nemeš ima tajni zadatak
Možda će Marijana biti manje živčana kada joj u posetu dođe Nemeš i smiri je. On je od VB-a dobio poseban tajni zadatak. Osim što mu je Nirmal ponudio svoje dnevno vreme koje sme da provede u luksuznom delu kuće, pa je Nemeš rekao da će mu zauzvrat prati veš, glavni VB zavodnik mora da nagovori još tri stanara da mu prepuste svoje vreme. I to ono koje bi proveli na sutrašnjoj zabavi, kojoj se svi jako raduju. Ako mu to uspe, moći će da bude na celoj zabavi i još uz to iskoristi vreme koje mu poklone stanari. Nemeš za nagovaranje ima četiri sata.


Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар