Nakon incidenta koji je napravio u subotu popevši se na krov kuće Velikog Brata, Slaven Blagić, dečko Tamare Đorđević, kaže da se ne kaje zbog svog postupka i tvrdi da je želeo da na taj način povrati ukućane koji su „utonuli“.

Dečko Tamare Đorđević se oglasio posle incidenta
- Kada sam sišao s krova i krenuo kući, pitao sam se šta mi to treba i šta ja to radim. Pokajao sam se. Ali, kada sam čuo komentare i kada su počeli da me zovu i kada sam video kako su reagovali ukućani, predomislio sam se i ne kajem se. Na samom početku veze, ja sam joj rekao da me ne pravi budalom i hteo sam da joj skrenem pažnju da to ni sada ne pokušava. Video sam da je bila u dilemi da li smo zajedno ili ne, naravno da jesmo. Takođe, hteo sam da joj kažem da je posle Marijane meta pljuvačina po medijima. Zato sam rekao Marijani šta se o njoj piše, ali nisam joj rekao da je kurva. Samo sam joj rekao da se porodica razočarala u nju - priča Slaven i dodaje da se oduševio izjavom svoje devojke, koja je rekla da kada bi je zaprosio, kao iz topa bi rekla „da!“. Ovo je, kako smo saznali iz produkcije, inspirisalo organizatore da mu pruže priliku da uđe u rijaliti i zaprosi svoju dragu, ali je Slaven povodom toga neodlučan.

- Razmisliću o tome kada me budu pozvali. Možda je i zaprosim. Ne mogu vam reći ni da ni ne. Videćemo - kroz osmeh je rekao Slaven i dodao da ga postupak devojke raduje.
- Oduševilo me je to što je rekla. Kome ne bi prijalo da čuje to od svoje devojke. Neću vam reći šta će biti kada izađe. Šalim se, ne znam hoću li je zaprositi, videćemo kako stvari teku. Ne valja ništa planirati unapred - rekao je Blagić, koji na svom „fejsbuk“ profilu ima veliku podršku, a kaže da se na tu mrežu nije ulogovao otkako je Tamara u kući Velikog Brata.
- Ne znam, nisam skoro bio na „fejsbuku“. Ne idem često otkako je Tamara ušla u kuću. U svakom slučaju, prija mi ta podrška i zahvaljujem se svima. I to što neki ljudi pričaju da je inscenirano je budalaština - završava mladi Beograđanin, koji će svoju devojku sačekati po izlasku.

Policiji sam stalno dostupan!
Kada smo pitali Slavena Blagića da li je privođen posle upada na posed „Emoušna“ kao što je najavljeno iz produkcije, mladić nam je rekao da je kući otišao najnormalnije i da poziv od policije još nije dobio, ali da ne beži od njih i da se ne plaši.
- Ništa se nije dogodilo. Nisam privođen. Ja sam dostupan svima. Kao što vidiš, javljam se na telefon. Ne plašim se i mogu me naći u bilo koje doba. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 06 април, 2011  

    Ne može da me ubedi da to nije urađeno u mrkentinške svrhe i u dogovoru sa nekim,pa čak i sa devojkom da se skrene pažnja na nju.
    Kakvo je to obezbeđenje i kakave su to kamere pored kojih je sve to uradio?
    U svakom slučaju ,meni se to dopalo,šta god da je !

Постави коментар