Tamarin dečko koji je dan pre nominacija upao na otpad kuće Velikog brata, tvrdi da nije želeo da se proslavi, već da otvori oči svim stanarima kako bi bili svesni da se snima sve što oni rade. Ovim incidentom posebno je bila pogođena Marijana koja je u jednom trenutku želela da izađe iz kuće. Nagađalo se da je to zato što ju je Tamarin dečko, Slaven, nazvao "droljom" i rekao da joj se cela Hrvatska smeje,ali on je to demantovao. "Marijanu nisam uopšte uvredio, moram odmah da se ogradimi. Prenio sam joj informacije iz spoljnog života, ali nisam je uvredio. Rekao sam joj da je se otac odrekao preko novina kako bih joj otvorio oči. Njoj i svima ostalima. Doslovno se svaki detalj tamo prenosi, moraju toga da budu svesni", rekao je Slaven prilikom javljanja u Pinkovu emisiju.
Tvrdi da mu nije bila namera da glumi glas razuma stanarima Velikog Brat, već je to napravio u afektu. "Žao mi je što je došlo do toga i što sam to napravio. Iz moje perspektive, drugog rešenja nije bilo, napravio sam to ishitreno", kaže Slaven. Najviše ga je razljutio poljubac pre spavanja koji je Nikola dao Tamari na kraju pregleda 20. dana. "Tad se dogodio 'kvrc'. Spakovao sam se i za 15 minuta bio tamo. Mislio sam da će biti više negativnih reakcija, kajao sam se kad sam išao kući, ali sledeći dan mi niko ništa nije rekao, želeo sam da napravim nešto takvo za nekoga koga volim", rekao je Tamarin dečko koga je posebno oduševila njena izjava da ga sad još više voli te da bi pristala da se uda za njega da ju je tada zaprosio. Stanari kuće danas su počeli svoj novi nedeljni zadatak. Kao što je prikazano u jučerašnjoj live emisiji, stanari u kući će glumiti izviđače i zbližiće se s prirodom. Većina aktivnosti će se odvijati u dvorištu. Veliki Brat je postavio ukućanima dva šatora, a treći će morati da sklope sami. Takođe će morati da naprave zastavu koja će biti njihov zaštitni znak. Svakog jutra dok traje zadatak, zastava mora da bude podignuta za pet minuta, a nakon gašenja svetla spuštena za isto vreme. Stanari će imati svog predvodnika koji neće morati da dežura noću, a u dvorištu im je postavljen i poljski WC koji će morati da koriste za vreme nedeljnog zadatka. U dvorištu je i peščanik na kojem će se paliti logorska vatra. Od sada će svi njihovi obroci morati da budu pripremljeni isključivo na vatri. Za vrijeme trajanja zadatka ukućani će stalno nositi uniforme koje su dobili. Na kraju nedeljnog zadatka stanari će pokazati koje su veštine stekli te polagati test iz signalizacije, kao i iz brzog postavljanja šatora.
Stanari otpada uživaju u sunčanom danu. Bojana i Lester su sušili rublje i pevušili, a najviše pažnje privukle su Marijana i Tamara koje su se sunčale u bikinijima. Svi su komentarisali Milin odlazak i rekli kako im je žao što je otišla. Posebno je tužan bio Džordž koji je rekao Velikom bratu kako mu nedostaje Mila. (Svet)





Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар