Ona je sada na otpadu, pa Nemeš ne može da suzbije nervozu. Posvađao se sa Emom, a nervozu preneo i na Džordža

Pošto je sada sam, jer je Marijana završila na otpadu, a on ostao u Kući, Nemeš je sve nervozniji! Posvađao se s Emom nakon što joj je rekao da je uzela kutiju cigareta koja im nedostaje. Ema je nakon svađe otišla u sobu i rasplakala se. Nervozni su bili i Džordž i Dragana. Dok se tuširao ona ga je bezvoljno masirala zbog čega je negodovao. Nakon što je kuću napustila Mila stanari to nisu ravnodušno prihvatili i dugo su razgovorali o tome. Veliki Brat je zbog toga odlučio da ih oraspoloži.

Nirmal, koji je kao pobednik Koloseuma postao kapetan kuće, dobio je luksuznu večeru za dvoje kojom je odlučio da počasti Soraju. Ostali ukućani za vreme večere bili su zatvoreni u spavaćoj sobi gde su pričali o tome koliko su gladni. Soraju su oduševile romantične sveće i dekoracija s ružinim laticama.

Duško je Velikom Bratu rekao da mu je jako teško zato što je morao da glasa za tri žene i da su mu sve tri jednako drage. Nakon jutarnjeg buđenja Nirmal i Horvat su u spavaćoj sobi pričali o međuljudskim odnosima u Engleskoj. Horvat je zaključio da tamo nije sve tako sjajno kao što to ljudi misle. (Pulsonline)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар