Bojana je skrenula pažnju Nemešu na ozbiljnost njegovih postupaka i na to da je odgovornost na njemu

Bojana je skrenula pažnju Nemešu na ozbiljnost njegovih postupaka i na to da je odgovornost na njegovih plećima.

Naime, u kući VB Bojana je po svojoj staroj navici, delila savete, ali ovoga puta Nemešu. Pitala ga je o njegovim namerama, vezanim za Marijanu, i skrenula mu pažnju da je odgovornost 90 odsto na njemu, jer će u suprotnom Marijana snositi velike posledice po izlasku zbog svog "nemoralnog ponašanja" .

Nemeš joj je objasnio da je svestan svega, ali da prema Marijani ima jake emocije. Priznao joj je kako je pre ulaska u kuću imao čak sedam devojaka napolju, ali ni prema jednoj od njih nije ništa osećao.

Inače, ostali ukućani su u sredu pred kamerama otvoreno pričali o tome šta ko voli u seksu, kao i ko je darežljiv, a ko nije. Izgleda da je to što su više od mesec dana bez seksa, kod većine stanara počelo da se primećuje.

U ovom razgovoru su prednjačile Ema i Tamara, dok su slušaoci bili Nikola i Lester koji su bili suzdržaniji od ove dve ukućanke. Ema je priznala da nije toliko darežljiva i da više voli da se drugi bave njom, dok je Tamara rekla da je u krevetu vrlo darežljiva. Tačnije, da obožava oralan seks.

Nikola odveo Emu na večeru

Nikola je dobio od VB večeru pa je imao pravo da izabere ko će mu praviti društvo. Ovoga puta društvo mu nije pravila Tamara nego Ema, koju je odabrao i na ovaj način joj pokazao koliko mu je stalo do njihovog prijateljstva, koje je sve jače i jače. (Novosti)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар