Posle više od četiri meseca, dođe kraj i rijalitiju „Parovi“! Sutra je veliko superfinale, a kako se šuška iza ćoškova, Zorica Dukić i Miloš Vuković bi trebalo da odnesu pobedu.

Glavna nagrada juče je iznosila 240.000 evra, a najverovatnije će biti dodatno smanjena u poslednjem trenutku.
Publika očigledno voli da gleda svađe, vaćarenja, krečenje, sve što im je Zoka pružala za ova četiri meseca. Ona i Miloš su odmah na početku imali seks, plasirali su ljubav na sve strane, a onda su počeli polako svako za sebe da se zabavlja. On sa drugim devojkama, ona s drugim momcima. Zatim je usledila i ozbiljnija svađa kada je par i raskinuo. Mirili su se, opet svađali, Zorici je čak bivši dečko dolazio u vilu, ljubila se sa muškarcima u klubu, krečila na šanku, dok je Miloš naskakao na svaku devojku koja mu uputi osmeh ili ga, bar, samo pogleda. Iako mnogi smatraju da oni pobedu ne zaslužuju jer nisu džet-set, svakako su je na neki način zaslužili jer su doprineli atraktivnosti programa.
Posle njih, najveći favoriti su Slađana Delibašić i Igor Matić. Njih dvoje su potpuno drugačiji od Zorice i Miloša. Igor se trudio da zasmejava ukućane i da ispoštuje svaki zadatak, dok je Slađa u većini slučajeva delovala tužno i povučeno, a kao razlog za ponašanje navodi to što joj nedostaju deca. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 22 април, 2011  

    Naravno da su pobednici jer su najiskreniji,najkulturniji,realni i sve sto imaju kazu u oci a ne iza coskova kao svi ostali!A i najlepsi su tako da je to to,svu srecu im zlim!!!

  2. Анониман // 23 април, 2011  

    E boze..sramota..ovo je uzas..pih gade mi se..svi znaju da je namestaljka..to se pricalo odavno..pa i bilo u novinama..

Постави коментар