Komplikovane ljubavne situacije u kući Velikog Brata postaće još zanimljivije kada u kuću bude ušao Slaven Blagić, dečko Tamare Đorđević.

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, oni sve više razmišljaju o tome da popularnog „penjača po krovovima“ ubace u kuću u Košutnjaku čim Tamara i Nikola Maurović postanu bliski i tako zakuvaju situaciju.
- Planiraju Slavena da ubace u kuću, ali čekaju da se Tamara i Nikola još zbliže - rekao je za naš list dobro obavešteni izvor blizak produkciji. Kada smo pozvali „spajdermena“, kako ga sada zovu, i pitali da li planira da uđe u kuću, rekao je da ima to u planu:
- Ako mi upute poziv, ulazim. Što se Tamare tiče, šta bude, biće. Ja sam svoje uradio, opomenuo sam je. Ako ne ume da ceni to, onda šta ću ja. Neka radi šta hoće! Ako se ne dogodi ništa između nje i Nikole, a ja uđem, ne znam kako ću se ponašati. A, ako se dogodi nešto između njih, pa ja tada uđem, kuliraću je maksimalno. Ne znam da li smo još zajedno, što se mene tiče, jesmo, mada nisam ni ja više ni u šta siguran! - rekao je za „Alo!“ Blagić.
Na naše pitanje kako je reagovao kada je gledao romantičnu večeru između Đorđevićeve i Maurovića, vrlo kratko je prokomentarisao:
- Neka se deca igraju! - izjavio je Slaven. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 14 април, 2011  

    Evo jos jedne Dragane Milosevic u najavi. On ne 'zeli' medijsku paznju, on SAMO zeli da udje u kucu...Kakav folirant, ljubomoran i nesiguran u sebe...a ako udje ne daj Boe izigravace neko postenje, ali ce se na kraju verovatno pokazati da je najgori od svih! FUUUUUUUUUUUUUUUUJ!

Постави коментар