Ako je bilo onih koji nisu poverovali Jeleni Karleuši kada je u više navrata isticala da je Lejdi Gaga kopira, sada će morati da priznaju da su se ogrešili o pop divu, jer ovoga puta postoje i konkretni dokazi za takvu tvrdnju!

U ovo su se uverili svi oni koji su ovih dana čuli novu pesmu planetarno popularne zvezde “Judas”. Dugo očekivani singl američke pevačice pojavio se na sajtu “jutjub” u demo-verziji bez pevanja, a svi koji su ga čuli zaključili su da neverovatno podseća na Karleušinu “Insomniju”. Iako je i sama JK svojevremeno obradila bolivudsku numeru “Dance Pe Chance” iz 2008. godine, novi Gagin singl više liči na Jeleninu obradu nego na indijski original, što je konstatovala i Karleuša na internetu:
- Lejdi Gaga je ipak moj najveći fan. Njen novi singl. Zvuči poznato? - napisala je Jelena na svom “fejsbuk” profilu iznad klipa sa novim Gaginim singlom.
- Drago mi je što sam uzor koleginicama koje tek traže svoje mesto na sceni. Lejdi Gaga je mlada i uspešna žena koja dosad nije pravila pogrešne procene kada je reč o karijeri, pa tako ni sada nije pogrešila u izboru pesme koju će obraditi - rekla je Karleuša za “Alo”. Istine radi, hit u najavi nije postavljen na zvaničnoj prezentaciji svetske zvezde, pa postoji mogućnost da je neko podmetnuo i lažnu melodiju. Ali, ako se uzme u obzir da je rivalstvo Jelene Karleuše i Lejdi Gage bilo i tema svetskih portala i blogera, poput Pereza Hiltona, ne bi trebalo da iznenadi ako se ispostavi da, osim stila oblačenja, obe pevačice imaju i sličan muzički ukus.

Sve kopije Lejdi Gage!
Slavna pevačica je čak nekoliko puta dosad u javnosti oponašala medijske nastupe svoje koleginice iz Srbije. Tako je, recimo, 2008. godine obukla skoro identičan plavi kostim, koji je tri godine pre nje promovisala JK u svom spotu. Nošenje mrežice preko lica takođe je prekopirano od Jelene, baš kao i poziranje s kožnim kačketima. (Alo)








Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар