Nemeš voli, Nemeš pati, Nemeš će da plati, a ako treba i da se zaduži da bi bio sa svojom dragom.

Ovako bi se ukratko moglo opisati stanje aktuelnog ukućanina „Velikog brata“, koji je odlučio da podigne i kredit kako bi preko leta krstario obalom „lijepe njihove“ sa svojom Marijanom (još uvek) Čvrljak.
Naime, iako je dosad odavao utisak „hladnog“ momka, koji se samo lepo zabavlja u kući u Košutnjaku, Nikola Nemešević je na žurki otkrio da će uraditi sve što je potrebno da bude pored Marijane, kao i to da će leto većim delom provesti u Hrvatskoj. A da ima nameru da, osim njenih, otkrije i skrivene uvale u postojbini svoje drage, Nemešević je obelodanio kada je rekao da će ako treba podići kredit kako bi uzeo jahtu, kojom će krstariti.
- Samo da sve bude kako treba i da sve sredimo! Sve ću da uradim šta bude trebalo. Ako mi bude bila potrebna pomoć, ti ćeš mi druže biti tu - rekao je operski pevač Nikoli Mauroviću povodom Marijaninog i njegovog „slučaja“.
- Čim se ovo završi, idemo na turneju! Ja planiram veći deo leta da provedem na Hrvatskom primorju! Ako neko od nas pobedi i uzme novac, kupujemo jahtu i krstarimo svuda. Ako ne, dižem kredit i uzimam je, ako treba, praću sudove! Ovo je naše leto! - pričao je Nemešević, a nakon toga je otišao da poljubi svoju dragu, s kojom je završio u bazenu, ali ovoga puta nije došlo do seksa, već su se zadovoljili pipkanjem i „trljanjem“ u vodi.
Operski pevač je udatoj Hrvatici celu noć pričao svoje planove i na uvo pevušio pesme: „I sve dok živim i dok imam glas, ja plakaću za nas“, „Kad čovek voli ženu“ i „Ja sam zaljubljen“ i mnoge druge. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 14 април, 2011  

    :)

Постави коментар