Pop pevačica Slađa Delibašić i njen dečko Igor Matić, koji su u finalu rijalitija „Parovi" izgubili od "fotomodela" Zorice Dukić i njenog partnera, "karatiste" Miloša Vukovića, otišli su kući bez glavne nagrade vredne 250.000 evra. Prema rečima izvora bliskog pevačici, Slađa je revoltirana nakon poraza zbog čega se povukla iz javnosti, a bliskom prijatelju je poverila da je rijaliti namešten i da je Zorica pobedila jer je štite politički moćnici! "Slađa i Igor uopšte nisu iznenađeni time što je Zorica pobedila!
Ona mi se nakon rijalitija poverila i rekla kako je otkrila da će Zorica pobediti jer za nju nisu važila pravila kao za ostale takmičare: „Prevarena sam, šou je namešten. Zorica je dobijala informacije iz spoljnog sveta, hranu koju je htela, dok je mog prijatelja uvredila na nacionalnoj osnovi što je zabranjeno, pa nije izbačena iz šoua" revoltirano priča pevačicin prijatelj i nastavlja: "Ona je nezadovoljna organizacijom celog projekta, jer je za razliku od pobednice igrala pošteno i zbog toga razmišlja o tužbi. Iako je otkrila da Zoricu štiti jedan mladi političar, nije želela da pravi haos pred kamerama kao što je to dotična pobednica nekoliko puta radila da bi skrenula pažnju na sebe, već se rukovodila svojim emocijama. Zbog toga je rešila da se neko vreme povuče iz javnosti, pa kad dođe vreme, ispričaće sve ono što gledaoci nisu imali prilike da vide" ističe izvor. On tvrdi da Zorica i Miloš nisu u vezi, već da u spoljnom svetu svako od njih ima partnera. (Press)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 27 април, 2011  

    u ovom sou smo nekolicina nas videli da si jako ,sto su potvrdjivale nase sumnje,a ko gubi ima prava da se ljuti prema tome sladjo samo napred sa komentarimadvolicna i licemerna

  2. Анониман // 28 април, 2011  

    BRAVO ANONIMNI.

Постави коментар