Ko čeka, taj dočeka! „Konačno u drugom stanju!“, pod ovim naslovom je francuski magazin „Kloser“ objavio vest da je Karla Bruni-Sarkozi (43) zatrudnela i da ona i predsednik Nikola Sarkozi (56) očekuju prvo zajedničko dete.

Karla i Nikola su se venčali u februaru 2008. nepuna četiri meseca nakon što se on razveo od druge supruge Sesilije Sigan-Albeni.
Jelisejska palata nije želela ni da potvrdi ni da demantuje vest o trudnoći prve dame, saopštivši samo da privatni život predsednika ne komentariše. Karla je ranije izjavljivala da jedva čeka da predsedniku Francuske podari dete.
„Ako budem i dalje dovoljno mlada, svakako ću zatrudneti. To bi bilo pravo ostvarenje sna“, rekla je Brunijeva.

U decembru prošle godine, tokom posete Indiji, Karla i Nikola su posetili hram svetog Salima Čistija, gde se bivša manekenka i pevačica pomolila da dobije sina.
„Prva dama je rekla da bi želela da rodi sina i ja sam se molio za oboje. Hram ispunjava želje ljudima bez posla, nevenčanima, pa čak i onima bez dece“, rekao je tada Perzada Rais Mijan, vrhovni sveštenik hrama.
Izgleda da joj se molitva obistinila. Trudnoća prve dame bi umnogome popravila imidž Nikole Sarkozija uoči predsedničkih izbora, imajući u vidu njegov pad popularnosti nakon ekonomskih reformi i stezanja kaiša u javnoj potrošnji, što je izazvalo talas nezadovoljstva i višednevne masovne proteste prošle godine.

Zajedno imaju četiri sina!
Karla Bruni ima sina Orelijena (10), rođenog iz veze sa pariskim filozofom Rafelom Entovenom. Sarkozi iz prvog braka sa Mari-Dominik Kulioli ima sinove Pjera (26) i Žana (25), a iz drugog sa Sesilijom Sigane-Albeni ima sina Luja (14). (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар