Dok Marijana ne propušta priliku da se opušta sa Nemešom, Bojana je „otvorila dušu” Nirmalu i rekla mu šta misli o njenim postupcima

Ukućanka Velikog brata zbog koje bruji ceo region, Marijana Čvrljak je nedavno poverila Nemešu da strahuje gde će živeti kada napusti kuću. Dok ona ne propušta priliku da se opušta sa svojim dragim, Bojana je “otvorila dušu” Nirmalu i rekla mu šta misli o Marijaninim postupcima.

Tokom prošle nedelje Marijana je imala osećaj da će napustiti kuću I poverila je dragom da ju je strah jer nema gde da živi. Nemeš svestan Marijanine situacije, ponudio se da izađe zajedno sa njom ukoliko se desi da izađe iz kuće.

Međutim, Bojana je u ponedeljak u razgovoru sa Nirmalom otvorila dušu. Pričala mu je o Marijani i o tome kako ju je Šibečanka zamolila da se presli kod nje. Bojana nije oduševljena tim predlogom. Za nju je Marijana napravila ogromnu grešku jer je "stavila na kocku" svoju porodicu. Bojana ne opravdava tako nepromišljen korak. Nije joj jasno da je Marijana uopšte mogla da učini tako nešto sa osobom koja je dosta mlađa od nje. Bojani je Marijana jako draga osoba, ali takve postupke ne može da shvati. Dok je Bojana iskazivala zabrinutost za svoju prijateljicu, Marijana se opuštala u krevetu sa Nemešom.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар