Da je život Severine Vučković nepredvidiv i da je Milan Popović uspeo da osvoji njeno srce posle samo jednog viđenja govori i podatak da će popularna hrvatska pevačica stati na ludi kamen u narednih godinu dana.

Naime Severina je otkrila da su njeni planovi da se uda dok je još u tridesetim godinama, a pošto ne želi da pravi razlike između srpskih i hrvatskih običaja, sve to će ujediniti.
- Hoćemo li uskoro dočekati svadbu Severine Vučković?
-To su zaista lične stvari, ali pošto kod mene to odavno nisu lične stvari, sve je izmaklo kontroli, a vi sve pratite, tako da ja više ništa ne znam. Smatram da ako si javna osoba, nisi javni WC. Ja sam i ranije, na primer, nosila prstenje, a vi to tada niste primetili. Svadba će biti kada potrošim sve „Skendorove“ kreme.
- Znači, trošite ih vrlo brzo, očekujemo svadbu za vaš rođendan?
-Nemam pojma, ja sad slavim rođendan i vi biste verovatno voleli da tada pravim i svadbu. Znam da bi tada bilo veoma romantično. Ljubav je najvažnija, a ja sam sigurna da će na mom rođendanu biti romantično jer će Milan prirediti sve.
- Sve? Dakle, ipak očekujemo neko iznenađenje, odnosno svadbu na vaš rođendan?
-Nemojte shvatati pogrešno. Ja sam htela da rođendan proslavim skromno jer nije neki jubilej, a Milan je odlučio da to bude veće, glamuroznije i romantičnije. Ja dolazim iz skromne familije sa sela i meni je dovoljno nekoliko prijatelja i prijateljica da možemo da odemo na ćevape. Pošto sam otpevala pesmu „„Lete mi, lete tridesete“, ispratiću ih za ovaj rođendan onako kako dolikuje i kako zaslužujem.
- Da li to znači da ste sebi dali još godinu dana da se udate?
-S obzirom na to da mi je ovo 39. rođendan, znači da imam još godinu dana da uradim sve. Nebitno je da li je svadba ili rođendan, ljudi se uvek zovu da bi se družili.
- Hoće li svadba biti po srpskim ili hrvatskim običajima?
- Kad smo se rodili, tada smo bili lepa zajednica, pa je kasnije bilo drugačije, dakle, mi smo stalno nešto sužavani i obeležavani kao neki odvojeni prostori. Srce ne zna i nema granice! Srce nema pasoš niti lični broj, tako da vam ja ne mogu reći ništa konkretno.
- Znači, biće srpsko-hrvatska svadba?
- Granice i odvajanje mogu dovesti do nekih stvari koje ne treba da se dogode. Ne treba odvajati već spajati i voleti se!
- Da li je tačno da se Milan seli u Zagreb kod vas?
- Mi nemamo granica, mi živimo u zraku. Ni na nebu, ni na zemlji.
- Koliko dece želite da imate?
- O tim stvarima volim da pričam najboljim prijateljima.

Bitno je da vas neko otvori
- Da li vas ljubav prema Milanu inspiriše u stvaranju novih pesama?
- Ljubav je najvažnija stvar. Ona inspiriše ne samo u tome, ona inspiriše uopšte u životu. Imam 30 novih pesama. Na meni je samo da izaberem šta mi se sviđa i šta je dobro.
- Verovatno će onda pesme biti vesele?
- To vam nema veze. Bitno je da vas neko otvori, da napišete neke stvari koje u vama stoje godinama. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар