Razvod koji je obeležio početak ove godine mogao bi uskoro da dobije i epilog jer će se Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, sastati za nekoliko dana, a sve bi moglo brzo da se završi ukoliko bivši vaterpolista supruzi vrati novac koji je uložila u kafanu „Tako je suđeno“.

- Nataša i Dača će se sastati i jedino što bi njihov razvod moglo da koči jeste novac koji je Nataša uložila u kafanu „Tako je suđeno“, koju je Danilo otvorio s ortakom. Ona ne želi kafanu niti deo kafane, samo novac koji je uložila. Danilo tvrdi da se kafana ne vodi na njegovo ime, pa iz tog razloga Nataša neće moći ni da traži pola ili deo tog ugostiteljskog objekta, ali ona to i ne želi - rekao je za „Alo!“ izvor blizak Nataši, a njen advokat Dragan Gojković je to potvrdio.
- Istina je da će se Nataša i Danilo sastati sa mojim kolegom koji zastupa Daču i sa mnom. Tada ćemo razmeniti svu dokumentaciju. Mislim da će njih dvoje uspeti da postignu dogovor, a jedino što je sporno jeste kafana „Tako je suđeno“ - izjavio je advokat Nataše Bekvalac, koji nije želeo da otkrije kako Nataša namerava da to postigne budući da je Ikodinović izjavio da se objekat ne vodi na njegovo ime.
Zastupnik Danila Ikodinovića nije želeo da komentariše ovu informaciju.
- Nemam komentar, ta informacije još uvek nije zvanična. U cilju očuvanja porodičnog mira porodica Ikodinović i Bekvalac, kao i maloletne Hane, kao Danilov zastupnik smatram da nije uputno da dajem informacije i komentare - izjavio je Nemanja Aleksić, zastupnik Danila Ikodinovića. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар