Džordž Rkman, taksista iz Njukasla, napustio je kuću Velikog Brata, a onda odlučio da se u poslednjem obraćanju ukućanima obračuna s nekima, pa je Makedoncu Nikoli Nasteskom, poznatijem kao Lester, poručio da odluči da li je bata ili seka.

- Lestere, razočarao si me, ali nema veze, ionako ne mogu da odredim da li si muško ili žensko. Odluči se više, jesi li muško ili žensko?!- rekao je Rkman u svom obraćanju ukućanima, a između ostalog, rekao je da je Emu ipak zavoleo, iako mu je ranije bila naporna, dok je Nemeša nazvao kraljem.
- Moj favorit je definitivno Nemeš. Nekrunisani je kralj kuće jer je jednostavan i korektan prema ostalima - rekao je Džordž svojim bivšim cimerima.

Slavica po kazni mora da ljubi Radašina!
Džordž Rkman, koji je napustio kuću Velikog Brata, uputio je otrovnu strelu svojoj koleginici Slavici Đulejić, koja mora dvaput dnevno da poljubi Radašina. Osim poljubaca, ona će morati u narednih nedelju dana da kuva i u luksuznom delu kuće i na otpadu, a kad ukućani završe sa jelom, moraće da pere sudove. Ujutro u kuhinji ne sme da se nađe ništa prljavo. Na sve ovo, Slavica nije reagovala burno.
- Ma učinio mi je uslugu. Kazna bi bila da mi je zabranio da priđem kuhinji - rekla je najstarija ukućanka. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар