Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, pored pregovora sa tužilaštvom o nagodbi, privodi kraju i pregovore sa televizijom Pink o učešću u rijaliti emisiji “Kućni pritvor”. Kako Njuz nezvanično saznaje, dogovor je skoro izvestan i TV Pink će u narednih nedelju dana postaviti 476 kamera, koliko je minimalno potrebno da se pokriju sve prostorije u kući poznate pevačice.
Vest o Cecinoj nagodbi izazvala je oprečne reaknije širom zemlje tako da je tužilaštvo, nakon čestih argumenata da će pevačica u zatvoru imati bolje uslove od skoro svakog stanovnika ove zemlje, odlućilo da joj ograniči kretanje. Prema prvim informacijama, Ceca neće smeti da koristi špajz u prizemlju, WC na drugom spratu, sobu sa bilijar stolom na trećem spratu, kao ni oružarnice na svim spratovima.
Za sada još nije poznat iznos koji će Ceca dobiti za učešće u rijalitiju ali se, prema nezvaničnim informacijama, spekuliše o sumi od 1,5 miliona evra.
“Pritvorenica” će na ruci imati elektronsku narukvicu pomoću koje će produkcija moći da prati njeno kretanje i ukoliko prekrši neku od pomenutih zabrana, Ceca će na nekoliko dana moći da ostane bez luksuznog budžeta, ali i osnovnih obroka.
- Ceca će, međutim, imati prilike i da osvoji razne nagrade i poboljša svoje uslove u pritvoru. Igranjem video igre Football Manager ona će moći da osvoji gledanje prve polovine prve sezone serije „Prison Break“ i izabranih epizoda „Opstanka” koje govore o tigrovima – rečeno je Njuzu u MUPu.
Gledaoci će takođe imati prilike da uživaju i u gostovanjima Miloša Bojanića, Mire Škorić, Džeja, Ace Lukasa i drugih imena srpske estrade, a reč je uglavnom o ličnostima koja slove za dobre prijatelje Svetlane Ražnatović.
Zadaci, nagrade i kazne će u “Kućnom pritvoru” biti deljeni kroz instituciju ispovedaonice, koja je preuzeta iz “Velikog brata”, s tom razlikom što onaj ko ih dodeljuje neće biti nepoznat, već će to biti ministar policije Ivica Dačić.
Svetlana Ražnatović je dogovorila sa tužilaštvom i održavanje koncerta u dvorištu na svoj rođendan 14. juna, ali je izrazila veliko žaljenje što će zbog ograničenog prostora na njemu moći da prisustvuje svega 20.000 najvernijih fanova.

Izvor: Njuz.net

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

7 коментара

  1. Анониман // 13 април, 2011  

    Samo bolesnici mogu da izmisle ovako nesto!

  2. Анониман // 13 април, 2011  

    Ako je ovo istina onda je zena skroz pukla za parama

  3. ДУШАН ВУКОВИЋ // 13 април, 2011  

    Србија се ваља у говнима.

  4. Анониман // 14 април, 2011  

    Hahahahhaha, ne primajte se jbt, Njuz.net je sajt sa izmisljenim vestima koje sluze da nasmeju ljude kao nekakva parodija na trenutne dogadjaje :))))) Dakle to nije stvarna vest, to je izmisljeno, sprdnja :))))) Hahahhaha ne mogu da verujem da je neko poverovao u ovo jbt i da niko ne zna za sajt njuz :)))))))) HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

  5. Анониман // 14 април, 2011  

    ja nista ne razumem a 1 april je proso

  6. Анониман // 30 април, 2011  

    Mama ja te podrzavam u svemu voli te Anastasija <3

  7. Анониман // 14 јул, 2011  

    hahahahaa,koje gluposti :D ako nekom ne trebaju pare onda je to onda :D

Постави коментар