Nakon što je napustio  kuću Velikog brata George Rkman dobio je priliku da svim stanarima kaže šta misli o njima i da ispaliti 'otrovnu strelicu' na stanarku koja ga je najviše razočarala.



'Lester razočarao sam se u tebe, no to nema ni veze jer ti još uvek nisi odlučio jesi muško ili žensko. Tamara me isto razočarala, rekla je da ja preterujem, a ako neko preteruje u kući to je ona. Horvat me nije iznenadio što mi je dao dva glasa, a Dražen mi je dao dva boda jer sam pokazivao guzicu, tom čoveku nemam što reći. U Slavicu sam totalno razočaran, a upravo su mi javili da me ona najviše ogovarala jer je iskompleksirana osoba. Moja 'otrovna strelica' ide njoj, mora kuvati ručak, i za luksuz i za otpad, i posle sve očistiti. Takođe, da jednom do dva puta dnevno, zavisi kako je Radišinom raspoloženju, njega poljubi', poručio je George stanarima.

Njegovu odluku Bojana je komentarisala kao iživljavanje, dok je Slavica rekla da joj uopšte nije problem kuvati te da bi joj veća kazna bila da joj je zabranio ulazak u kuhinju.

'Da sam iskompleksirana, tu se zaje*** nemam zašto biti', rekla je pomalo ljuta Slavica.

Nemeš i Marijana sve više vremena provode zajedno. Tako su svi stanari kada ih je Nemeš, za vreme trajanja peščanog sata, posetio u dvorištu kuće ostavili njega i Marijanu same.

'Golupčići' su razgovarali o spoljnom svetu, zaljubljeno se pogledavali, a Nemeš je svoju dragu grlio i ljubio po leđima.


Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар