Moja agonija je završena. Konačno smo moja porodica i ja uspeli da nađemo svoj mir“, rekla je Svetlana – Ceca Ražnatović (38) svom dobrom prijatelju posle sklapanja nagodbe s tužilaštvom. Kako on kaže za Kurir, pevačica je odahnula pošto je dogovor postignut i ne pada joj teško što je do kraja godine neće biti na javnoj sceni.

- Presrećna je što se, pre svega, neće odvajati od dece. Nije joj važno da li će uopšte izlaziti iz kuće ili ne. Važno joj je da se neće vraćati u zatvor. Uostalom, prijatelji je mogu posećivati – kaže sagovornik Kurira blizak poznatoj pevačici.

Odluku o tome da li će kuću u Ljutice Bogdana moći da napušta doneće sud.
- Presudom će biti precizirano da li i pod kojim uslovima Ceca može povremeno da skida narukvicu sa nožnog zgloba. Pošto nije stalno zaposlena, mogla bi da napušta svoj dom u skladu s poslovnim i porodičnim obavezama, ali u svakom slučaju joj neće biti dozvoljeno da napušta Srbiju – kaže naš sagovornik.

Udovica Željka Ražnatovića Arkana i njena sestra Lidija Ocokoljić priznale su da su učestvovale u nezakonitim prodajama fudbalera i zbog toga su, podsetimo, dobile godinu dana, odnosno šest meseci kućnog pritvora.

- Da bi sporazum postao pravosnažan, mora da bude potvrđen i od suda. Ročište na kom će ta odluka biti razmatrana još nije zakazano, ali sudija koji je predmet dobio to će učiniti vrlo brzo. Može se očekivati da će do kraja meseca Ceca i zvanično biti u kućnom pritvoru – kaže sagovornik Kurira. Kako je pevačica tokom akcije „Sablja“ u pritvoru provela četiri meseca, ostaje joj da odsluži još osam. To znači da će Ceca prvu „tezgu“ moći da ugovori već za doček 2012. godine.

Osim kućnog pritvora, kako je Kurir pisao, pevačica i njena sestra Lidija moraće državi da vrate 1,5 miliona evra. (Kurir)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 13 април, 2011  

    Bravo za državu što je nagradila kriminal. Svi treba da se ugledamo na kraljicu. Od sutra slobodno kradite, nemojte plaćati porez, držite oružije po kućama i nemojte ga nikom prijavljivati i država ako vas uhvati vi im samo vratite ono što ste ukrali i sve je ok. Bravo još jednom za banana državu u kojoj živimo! Pukli su na izborima načisto.

  2. Анониман // 14 април, 2011  

    E drzavo...

Постави коментар