Jedan od najvećih hitova Seke AleksićAspirin“ prepevala je slovenačka pevačica Rebeka Dremelj, pod nazivom „Askalcin“, a njenu pesmu iskoristili su vlasnici leka kako bi reklamirali svoj proizvod, zbog čega je srpska pevačica odlučila da pravdu naplati na sudu!

Aleksićevoj je pao mrak na oči kada je čula pesmu identičnu njenoj, koju je Rebeka otpevala, jer je niko nije pitao za dozvolu, a fabrika lekova je to iskoristila za svoj marketing.
- „Aspirin“ je Sekina pesma i svako ko bilo koji deo želi da iskoristi mora da traži dozvolu za to! Rebeka Dremelj i vlasnici leka „askalcin“ će biti tuženi i pevačica će tražiti odštetu u vrednosti od 60.000 evra. Ne znam samo kako nekome može da padne na pamet da ukrade pesmu koja je hit već nekoliko godina i mogli su da pretpostave da će se za to čuti - priča za „Alo!“ izvor blizak pevačici, a i u Sekinoj PR službi nam je potvrđena ova informacija.
- S obzirom na to da je Seka Aleksić vlasnik pesme „Aspirin“, a da su slovenačka pevačica Rebeka Dremelj i firma za proizvodnju leka „askalcin“ iskoristili njenu pesmu za svoje potrebe bez odobrenja, Seka je uz konsultaciju sa svojim advokatom odlučila da uputi dve tužbe. Tako će u ponedeljak Sekin advokat poslati tužbu organizaciji muzičkih autora Slovenije, kao i tužbu vlasnicima leka i tražiti odštetu u vrednosti od 60.000 evra - rečeno nam je u taboru Seke Aleksić. (Alo)








ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

5 коментара

  1. Анониман // 23 април, 2011  

    SEKA JE NAJVEĆA KRALJICA ZATO JE I KOPIRAJU!!!
    SRAMOTA!!!

  2. Анониман // 23 април, 2011  

    Seko najbolja si... Volimo te najviše na svetu!!!

  3. Анониман // 23 април, 2011  

    SeKo CaRiCe <3

  4. Анониман // 23 април, 2011  

    kako kopira karleusuuuu straaaasnooo !!!
    samo ako nije neko iskopirao njenu muziku.
    bas me nasmejaste ahahahaha

  5. Анониман // 24 април, 2011  

    Sve njih treba tuziti zato sto nije dozvoljeno javno reklamiranje lekova ! I uzeti im sav novac koji su od toga zaradile.

Постави коментар