Uprkos teškoj životnoj situaciji u kojoj se nalazi, folk zvezda Ceca Ražnatović slavi Uskrs kod kuće sa sestrom i decom, a kako se ne bi zamarala pripremom trpeze, za to se pobrinuo njen otac Slobodan Veličković!

On ove godine praznuje sa suprugom Mirom u Žitorađi, pa je odlučio svojim ćerkama i unucima da pošalje domaću hranu i ofarbana jaja.
- Ovogodišnje uskršnje praznike provodimo zajedno moja supruga Mira i ja. Zbog obaveza u Žitorađi, ne mogu u Beograd, međutim, preko prijatelja sam organizovao sve, tako da će Ceca, Lidija i moji unučići imati bogatu trpezu. Ispekao sam prase, jagnje, spremio ofarbana jaja, domaću hranu, sir, kajmak, i, naravno, kolače - kaže za „Alo!“ otac folk dive i dodaje:
- Skoro svake godine, kada su božićni i uskršnji praznici u pitanju, oni bi dolazili kod nas, a ako bi se nekada desilo da nisu u mogućnosti da dođu, onda sam im isto kao i ovoga puta sve spremio i poslao u Beograd - kaže Veličković.

Proslava Uskrsa i za druge javne ličnosti predstavlja ne samo naviku, već zadovoljstvo da se okupe sa svojim najmilijima i uživaju u srpskim tradicionalnim običajima.

Boba i Brena: I jagnje i prase!
Lepa Brena i Boba Živojinović za Uskrs će okupiti celu porodicu i napraviti pravi ugođaj, a da se legendarna pevačica ne bi brinula ko će spremiti ručak, njeni momci su se pobrinuli i za to:
- Svi smo u Beogradu i Uskrs ćemo proslaviti onako kako dolikuje, a obrnućemo nešto i na ražnju. Budući da nas je vreme poslužilo, napolju ćemo uživati tokom celog dana, lupati jaja i okretati jagnje i prase. Kod nas nema raspodela na muško-ženske poslove, pa smo tako jaja farbali svi, a na Veliki petak sam ja spremio ručak - pohvalio se Slobodan Živojinović za „Alo!“ .

Bojana i Nikola: Imamo turnir u tucanju jaja!
Jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni najveći pravoslavni praznik provodi u krugu svojih porodica i, kako kaže, jedva čeka da odmeri snage u tome čije je jaje jače.
- Verovatno će svako biti sa svojom porodicom, ali jedan deo praznika ćemo sigurno proslaviti zajedno - kaže Bojana, dok Nikola dodaje da će morati da upriliče i takmičenje u razbijanju jaja:
- Moraćemo da budemo zajedno zbog turnira u razbijanju jaja, na kojem ću ja da pobedim - kroz smeh priča mladi Rokvić, koji nam se pohvalio da je sam farbao jaja:
- Evo, ja sam farbao jaja, radio sam to i ranije, pa sam se posla latio i sad - kaže pevač.

Zdravko Čolić: Ćerke farbale jaja!
Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić praznuje u krugu svoje porodice, sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom.
- Ovoga Uskrsa sam sa svojima kod kuće, gde će nam se pridružiti i najuža rodbina. Veoma se radujem jer nemam zakazan nastup, a porodično okruženje, u kom svi praznujemo i uživamo, učiniće ovaj dan posebnim. U našem domu poštuje se tradicija tako da smo jaja ofarbali na Veliki petak. Tom činu najviše su se radovale moje ćerke, koje su uživale u farbanju jaja - rekao je Čola za „Alo“.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар