Otkako je postao novi dečko Nataše Bekvalac, rukometaš Ljuba Jovanović postao je glavna tema razgovora u prestonici Vojvodine, pa su o njemu počele da kruže razne priče od kojih se najbizarnija, da je pre sedam godina bio u vezi sa Kristinom Bekvalac, pronela nedavno!

Kako piše „Pulsov“ portal, mlađa sestra Bekvalac i zgodni sportista su bili u vezi pre nego što se u njenom životu pojavio Vlada Mandić.
- Kristina Bekvalac je bila sa Ljubom pre nego što se pojavio Vlada Mandić. Njihova veza nije trajala dugo, a ima tome jedno sedam-osam godina - ispričao je neimenovani izvor za ovaj list.
Međutim, kada smo tragom ove informacije pozvali Kristinu, ona je bila šokirana pomenutim
navodima:

- To je nešto najodvratnije što sam do sada čula. Ne mogu da verujem dokle ide ljudska zloba i mašta. Stvarno sam u šoku. Navikla sam da se svašta priča i piše, ali ovo je stvarno previše - rekla nam je mlađa sestra Bekvalac, dok do ostalih aktera priče nismo uspeli da dođemo.
Šta god bilo istina, činjenica je da privatni životi sestara Bekvalac, posebno Nataše, i te kako okupiraju pažnju domaće javnosti, tako da je samo pitanje kakve će se nove informacije iznedriti iz novosadske čaršije.

Nataša slavi sa Hanom
Posle burnog perioda, Nataša Bekvalac Uskrs provodi sa ćerkicom Hanom i svojom porodicom jer je odlučila da ove godine ne radi za taj važan datum:
- Moja porodica obeležava sve velike praznike. Trudim se da Hani priuštim sve što će je učiniti srećnom, pa ću joj govoriti sve ono što bi kao četvorogodišnja devojčica trebalo da zna o prazniku. Iskreno, ranije se dešavalo da nastupam za vreme praznika, ali sada ipak najviše volim da ih provodim sa svojom porodicom - poručila je Nataša.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар