Posle bliskog prijateljstva, Soraja i Nirmal su se žestoko posvađali i prekinuli svaku komunikaciju. Marijana i Nemeš opet imali seks. Tamara i Nikola dobili bebu

Posle bliskog prijateljstva, Soraja i Nirmal su se žestoko posvađali i prekinuli svaku komunikaciju!

Svađa dvoje ukućana je počela oko nebitne stvari, da bi na kraju Nirmal rekao da je Soraja “mrtva za njega”.

Naime, za vreme trajanja zadatka, Nirmal i Soraja su bili vezani kao par i morali su da sve rade zajedno. Međutim, prilikom raspakivanja kofera Soraja nije želela da pravi društvo Nirmalu i htela je da iskoristi svoje pravo od tri minuta da bude odvezana. On joj je to zamerio.

Nirmal je potom Soraju nazvao “Crnogorkom” i nekim ko bi jako želeo da bude Beograđanka, ali nije. Soraja mu nije ostala dužna, pa se tako par u kući jako posvađao i time završio svoje prijateljstvo.
Nirmal i Soraja su posle svađe iskoristili svaku priliku da “ispljuju” jedno drugo kod ostalih ukućana i time pridobiju što veću naklonost ukućana.

Marijana i Nemeš opet imali seks

Tradicija se nastavlja. Marijana i Nemeš opet u “akciji”, što postaje već uobičajena stvar. Marijana i Nemeš su sačekali da svi ukućani zaspe i onda su razmenjivali nežnost na isti način kao i predhodni put. (Novosti)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар