Da se u većini slučajeva snaje i svekrve baš nešto i ne ljube, to je od davnina poznato, a najsvežiji primer je slučaj Nemešove majke Nade Nemešević, koja za nesuđenu snajku Marijanu Čvrljak između ostalog misli da je alkoholičarka.

- Marijana je jedna očajna domaćica koja može da popije bazen alkohola. Produkcija je želela gledanost, vi senzacionalizam, i dobili ste ga. Spojili su u kući nespojivo, jednog uspešnog mladog momka i ženu, majku koja je željna alkohola i provoda, a koja je ušla u rijaliti da bi raščistila sa mužem. Ono tamo je nenormalna sredina, degutantno mi je ono što se tamo dešava. Marijanu su sa ciljem ubacili u kuću Velikog Brata i očigledno da je ispunila njihova očekivanja - započinje priču za naš list gospođa Nemešević, koja nam je odmah u startu rekla da ne prati nova zbivanja u najpoznatijoj kući na Košutnjaku, te da je i svoju okolinu zamolila da joj ništa ne prenose.
- Stvarno ne želim da znam šta se dešava tamo. Ono je širenje bluda i nemorala. Poslala sam juče ljudima iz produkcije poruku da izbace mog sina iz šoua kako bi prekinuli taj cirkus. Verujte mi da ga ni ja ni njegov otac, ali ni prijatelji ne prepoznajemo. Znate, odgajate sina 22 godine, pravite od njega uspešnog, pametnog dečka, muškarca, a onda se desi „Veliki brat“. Smeta mi što ne možemo nikakav kontakt da ostvarimo sa njim, ni sugestiju da mu uputimo. Jedva čekamo da izađe, što pre to bolje, kako bi nam rekao šta se tamo zapravo dešava - rekla je na samom kraju razgovora za naš list Nada Nemešević, Nikolina mama. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

6 коментара

 1. Анониман // 21 април, 2011  

  Nemeš je konj!

 2. Анониман // 21 април, 2011  

  љубоморни на немеша могу само да му завиде! немеш до победе!

 3. Анониман // 21 април, 2011  

  JESTE MARIJANA JE ALKOHOLIČARKA A NEMEŠ NIJE! MA DAJTE MOLIM VAS! KAKO JE NIJE SRAMOTA!

 4. Анониман // 21 април, 2011  

  posle onoga nema kajanja. na kraju ce da se vodaju po novinama kao bane i katarina posle farme. uzas.

 5. Анониман // 21 април, 2011  

  cuj odgajate sina 22 godine i gle sad sta se desava,jok vas ce pitati s kim ce spavati-glupost cista...trebala je i mama uci u VB da bude 'tetka Saveta' ili 'svecnjak da glumi...

 6. Анониман // 22 април, 2011  

  draga mama,nije ni vas sin cvecka...verovatno ga znate kao dobrog momka a da ste ga u izlascima kao mladjeg vise pazili i kontrolisali bio bi bolji. i vas sin zna da popije i to prilicno.to verovatno niste znali jer je glumio pred vama uzornog sina.

Постави коментар