Stanari kuće Velikog brata od sinoć imaju novog kapitena, a više ne moraju biti vezani u parove. Veliki brat organizirao je kviz za ukućane na kojem im je postavljao pitanja u vezi kuće i stanara. Tako je jedno od pitanja bilo: Koliko kubika ima bazen u VB kući? Najbliže tačnom odgovoru je bio Nemeš koji je napisao da bazen ima 17 kubika, dok je Marijana napisala da ima dva kubika i posle se smejala svom odgovoru. Veliki brat je obavestio stanare da su uspešno izvršili zadatak, a neki stanari su skinuli veze kojima su morali biti vezani.





Pre kviza, odvijao se zanimljiv razgovor između Bojane i Nemeša. Bojana je započela priču o Marijani s Nemešom i rekla mu kako smatra da je sebičan te ga pita zna li koliku će ona žrtvu podneti kad izađe iz kuće. Bojana ga pita hoće li žrtvovati sve zbog čega je došao u kuću, zbog Marijane, a Nemeš joj odgovara da je on u kući dobio teret koji nije očekivao. Kaže da je ostavio sedam žena pre ulaska u kuću, ali i tvrdi da već dugo nije imao to što ima sad s Marijanom.





Bojana ga je nakon toga pitala je li svestan koliki teret Marijana nosi, a on joj je rekao kako je svestan i da preuzima pola tog tereta na sebe. Bojanu je zanimalo kako će njegovi roditelji reagovati ako Nemeš odluči oženiti fatalnu Šibenčanku, no on na to kaže da mu nije bitno šta drugi kažu, jer mora misliti na svoju sreću. Odbojkašica je bila uporna pa mu je poručila da će on zbog svoje sreće naneti mnogo zla te mu savetovala da priču s Marijanom završi "kako treba". Nemeš smatra da ljudi van kuće svakodnevno rade ono što on i Marijana rade u kući, ali jedina je razlika što su oni eksponirani. Na kraju je zaključio da je spreman poneti "svoj deo tereta".



Stanari su se danas jedva probudili i bili su prilično uspavani. Neki su bili vezani, a neki ne. Nemeš i Marijana su spavali jedno kraj drugoga, a on je ujutro odmah nakon ustajanja pevušio "Ostat ću slobodan, neću se vezati, važno je samo dobro se zezati". Šibenčanka se na to samo nasmejala. Iako više nisu vezane, ona i Bojana se ne odvajaju. Zajedno idu na pušenje i u kupatilo. Dule i Radašin su se takođe odvezali od svojih parova i jutro proveli sedeći u dvorištu i pričajući s bilo kim ko dolazi na pušenje. Tamara i Nikola se i dalje ne odvajaju i ostaju vezani. (Index.hr)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар