Tuče, seks, lezbo-scene, lizanje, pipkanje, prevare, suze i smeh samo su neki delovi onoga što smo imali prilike da vidimo za više od tri meseca koliko traje rijaliti program „Parovi“.

Ali svemu tome se bliži kraj jer je u subotu veliko finale, koje će nekome doneti 250.000 evra. Od 30 parova koji su prošli kroz vilu Laneta Gutovića u superfinale ušlo je njih četvoro, među kojima su Slađana Delibašić i Igor Matić, Kristina Spremo i Danijel Đurić, Karolina Jovanović i Peđa D Boj, Zorica Dukić i Miloš Vuković.
I dok oni odbrojavaju poslednje dane u luksuznoj vili Laneta Gutovića, gledaoci još prepričavaju skandale koji su se dogodili u rijalitiju i koji su obeležili sezonu. Tuča Saše - Đanija Ćurčića i Grua izazvala je najviše pažnje medija i sve naslovne strane bile su rezervisane za njih nekoliko dana. Čitav incident počeo je još u trenutku kada je na žurku koju je organizovala produkcija ušao reper, što je Ćurčiću mnogo zasmetalo, ali i dejstvo alkohola je učinilo svoje. Ubrzo su počeli da se gurkaju, a onda i da se makljaju pesnicama. Zbog ovog incidenta Đani je bio izbačen, ali ne zadugo. Bivši fudbaler je vraćen u luksuznu vilu, ali se tamo nije dugo zadržao, jer je nasrnuo na svoju partnerku i počeo da je davi. Pod dejstvom alkohola, isprovociran od strane Ivane Milunović, Ćurčić ju je prvo gurnuo u zid, a zatim počeo i da je guši. Zbog ovog fizičkog napada je definitivno izbačen iz rijalitija, a posle toga nije želeo da se oglašava u medijima i daje izjave povodom svega što je uradio.
Osim Đanija, rijaliti su obeležili i Tika i Jelena Arsić, ali ne po jednom šamaru koji je pao, već po tome što su posle venčanja koje su obavili u rijalitiju imali seks ispred kamera! Tokom žurke, dok su svi ludovali u dnevnoj sobi, bračni par Arsić se nakratko povukao u spavaću sobu i tako sebi priredio trenutak uživanja. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар