Dok je nama Gavrilovića iz Donjeg Milanovca, junaka „Pinkovog“ rijalitija, naša zemlja ne mora da brine o natalitetu. Naime, posle osam sinova, oni su pre nekoliko dana saznali da će dobiti i deveto dete i ovog puta se nadaju devojčici.

Danijela i Zoran su već 17 godina u braku. Njihov najstariji sin ima 16 godina, a najmlađi pet. Iako nisu isplanirali devetu bebu, oni su presrećni zbog ove vesti, a naročito njihovi klinci, koji se naročito raduju bati ili seki.
Inače, otkako je počelo emitovanje njihove ne baš lepe životne priče, polako je počela da pristiže i pomoć. Prvo su dobili letovanje u Grčkoj, zatim je mama Daca dobila kozmetički tretman i nameštanje zuba, dok su njeni dečaci prvi put posetili Beograd. Sad kada je saznala da će po deveti put postati mama, možda polako počnu da pristižu i kolevke, flašice, pelene i sve ostalo što je potrebno za novog člana porodice. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 21 април, 2011  

    Cestitam :)))
    Nadam se da ce pomoc uskoro stici :)
    Zelim Vam sve najlepse od srca i ja cu takodje pomoci koliko mogu.

  2. kockica // 28 април, 2011  

    svaka cast !
    zar ljudi ne vide kako je za srecu malo treba , sta fali malim gavrilovicima zivi su i zdravi sto je najvaznije .
    Daca je rodila osam buducih vojnika i time zaduzila Srbiju da brine o njima .
    Ne shvatam cinicne i neostvarene ljude koji toliko kritikuju roditelje ove djece, njihova nije greska sto su se opredijelili da imaju veliku porodicu , vec je greska drzave koja bi trebala da podrzi ovakve brakove . Raspitajte se kako zene koje su se opredijele da radjaju veci broj djece,uzivaju u svim povlasticama. Zapamtite nesto danas je najteze zanimanje biti majka

Постави коментар