Spontana veza Marijane i Nemeša dobija sve ozbiljnije obrte. Naime, u trenutku kada su se već svi stanari navikli na golupčiće oni pate od griže savesti.

Tačnije Marijana je izrazila svoju nesigurnost u vezi dve stvari. Jedna od njih tiče se povratka u Šibenik. Reakcija koje se najviše pribojava je ona koju može zateći kada se sretne sa svojim ocem.

Druga je pak čisto ljubavne prirode i tiče se uobičajene situacije u svakoj vezi, nepoverenja. Kako bi bila sigurna da Nemeš ima oči samo za nju Marijana je poslala Tamaru da proba da ga zavede. Međutim, i pored svih pokušaja Nemeš je ostao hladan i sve vreme pokušavao da pogledom pronađe Marijanu.

Što se tiče epizode dojka, izgleda da će prerasti u ceo serijal. Na pomenutoj zabavi nisu baš svi mislili na kuću i porodicu, a među njima je bila i Soraja. Njeno skakanje i igranje opet je na videlo pokazalo podivljale grudi poznate manekenke. U pomoć je pritrčao Nirmal, koji je pomalo nevešto i vidno pripit uspeo da situaciju vrati na svoje mesto. (SrbijaNet)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар