Roditeljska ljubav je beskrajna, a u to nas je uverila Nada Nemešević, koja je izjavila da podržava svog sina i nakon njegovog drugog seksualnog odnosa sa udatom Marijanom Čvrljak, kao i da će ga dočekati po izlasku iz „Velikog brata“, kao što bi i Šibenčanku da joj je ćerka.

- Zaista ne želim da komentarišem više ništa. Naravno da sam uz svog sina. Naravno da ću ga sačekati kada bude izlazio iz „Velikog brata“, kao što bih sačekala i Marijanu da je moje dete - kaže Nada, koja nije želela preterano da komentariše činjenicu da domaćica iz Šibenika i Nemeš nisu koristili kontracepciju, te da bi to moglo da ima izvesne posledice, pa čak i neželjenu trudnoću, zbog čega je on njoj predložio da se nakon svega useli u njegov stan.
- Ne želim da pričam o tome šta bi bilo kad bi bilo. Samo oni znaju kako im je. Što se tiče njegove izjave da bi ona mogla da se doseli kod njega, to je bila samo šala, mogli ste to da vidite i sami. Mogu samo da zamislim kako je mom detetu u tom zatvorenom prostoru - priča Nada Nemešević, koja veruje svom sinu kada je rekao da se zbog alkohola ne seća ni seksualnog odnosa sa Marijanom, kao ni nekih razgovora nakon toga.
- Ako je Nikola rekao da se ne seća, ja mu verujem. Pitala bih vas kako bi ste se ponašali da ste danima zatvoreni u jednom prostoru? - postavila je pitanje gospođa Nada, a potom rekla da je njen sin ušao iz sasvim drugih razloga, a ne da bi postao prepoznatljiv po seksualnom odnosu sa udatom ženom.
- Nikola je ušao iz sasvim drugih razloga, on je kompletan muzičar i želeo je da ljudi za njega saznaju kao takvog. Ako vas interesuje, pronađite na „jutjubu“ njegovu pesmu „Znam taj smešak“. Svakako nije planirao ovo, verujem da ni Marijana koja je udata i ima dete nije planirala da spava sa nekim u rijalitiju, mada ja tu mladu gospođu ne poznajem - tvrdi Nemeševićeva i ističe da se njen sin nikada ovako nije ponašao u spoljnom svetu.
- Sigurna sam da se ovako nešto u spoljnom svetu ne bi dogodilo. Znam da Nikola to ne bi uradio u normalnim okolnostima, niti je ikada nešto slično napravio - tvrdi Nada Nemešević, koja je završila razgovor za naš list.

Nikola zaljubljen u Marijanu?
Iznenađenje Velikog Brata, koji je sve ukućane podelio u dve ekipe, a potom jednu prebacio na otpad i tako rastavio Marijanu i Nemeša, dovelo je do toga da on otkrije svoja osećanja prema njoj kada se zabrinuo za njen problem sa jajnicima.
- Molim te da mi dozvoliš da se zamenim sa Marijanom, zbog njenog zdravstvenog stanja. Ona ima problem sa jajnicima, pa njeno zdravstveno stanje može da se pogorša - molio je Nemeš Velikog Brata u ispovedaonici, ali on mu nije uslišio molbu, bar ne odmah. Ne znajući koje su prave Nemeševe namere, da li je to briga za Marijanino zdravlje ili ipak želja da bude sa starim ukućanima, Veliki Brat je rotirao sve i bivši otpadnici, sa Nemeševićem, Emom i Džordžom, ponovo su se našli na otpadu. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар