Najpoznatiju stanarku kuće Velikog brata njene sustanarke su noćas ispitivale o mužu. Marijana im je odgovarala i nahvalila supruga.
- Moj muž je super. Najbolji čovek kojeg sam ikada upoznala. Tako iskuliran, ništa mu ne smeta, neobičan čovek totalno. U svemu me podržava. Ali nije lud - svesna je Marijana.

Stanari su ceo dan raspravljali o seksu između nje i Nemeša. Lester kaže da se neće praviti da nije ništa bilo kada se sve čulo i videlo. Mili nije jasno kako može tako da se ponaša.
- Ja da sam na njenom mestu, ne bih smela da izađem iz kuće – kaže Mila.
Nikola i Tamara zajedno su došli da pitaju Velikog brata da li mogu da spavaju jedno pored drugog. Nikola je rekao da se zbog Marijane nada kako između nje i Nemeša nije bilo ničega. Marijana se i ranije žalila kako je bole jajnici, pa su Radašin i Džordž odmah zlobno zaključili kako je sigurno trudna. Ona se požalila i “doktoru” Nemešu i rekla da joj treba ginekološki pregled, pa ga je pitala da li je kvalifikovan za to. Bojana je otkrila VB-u kako joj je Marijana pala u očima i kako nema poštovanja za takve ljude.



Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар