U prvoj sezoni Danijel, Darko i Sandra Piler odneli su ubedljivu pobedu svojim muzičkim talentima, koji će sledeće godine biti prikazani i dodatno usavršeni na Konzervatorijumu u Beču. Druga sezona donela je nastupe ljudi sa podjednakom dozom nade i snova, a njihov talenat ocenjivaće publika i “strogi” žiri.

Aleksandar Milić Mili, Danica Maksimović i Ivan Tasovac opet imaju težak zadatak da odaberu najveći talenat u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i BiH. Prva epizoda šoua “Ja imam talenat” donela je mnoštvo pevača i plesača, ali samo jedan od njih uspeo je da rasplače i roditelje, i publiku, i jedinu članicu žirija.

Nizali su se pevači, pevačice, plesači i drugi talenti u pokušaju. Neki od njih naišli su na burne aplauze, neki na podignute obrve ili usta žirija otvorena u šoku, ali svi su dali sve od sebe i dostigli makar delić svog sna – da se pojave na televiziji.

U moru “talenata”, izdvojili su se samo oni koji su od žirija dobili dva ili tri “da”. To su bili “pajac”, odnosno operski pevač Miša Milanović, plesači “DC Team”, brejkeri “Students of rhytm”, Ceca Vukomanović iz Čačka – nova Širli Bejsi, roker Ljuba Legenda, gudački ansambl “Studio Alektik”, ali i dvojica dečaka sa veoma različitim muzičkim ukusima!

Trinaestogodišnji Nenad Đukić na audiciju je došao tako što je njegov otac pozajmio novac za put od “petnaestak svojih drugara”. Dečak je oduševio žiri interpretacijom pesme “Koliko ti sreće želim” Šabana Šaulića, što je zanimljivo posebno ako se uzme u obzir činjenica da “Talenat” ne naginje ka narodnjacima.

“Ti si rođen da budeš zvezda”, rekao je Mili, a voditeljka Ivana se popela na sto dok je mališan pevao, i zveckala dairama “sve u 16″, dok je kolega Vlada bukvalno nije izneo sa scene.

Drugo dete koje je opčinilo žiri bio je Aleksandar Mrakić (12), čija je mama zaplakala pre nego što je i počeo pesmu, a uspaničila se kada je mali Sale promašio melodiju i “smrzao” se pred strogim žirijem.

Na sreću, Mili, Danica i Ivan dali su mu šansu da krene ispočetka, i zanemeli pred njegovom verzijom pesme Jackson 5 “Who’s loving you”.

“Mali srpski Majkl Džekson” hrabro je krenuo ispočetka, dok je tata iz bekstejdža vikao “pevaj, sine”, i od žirija dobio tri “da”!

“Ja imam talenat” trajaće do 26. juna, kada ćemo znati ko je od talenata iz četiri zemlje najveći, i ko će zaraditi 100.000 evra i šansu za profesionalni ugovor “iz snova”. (Mondo)



Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 01 јун, 2011  

    prikazite sve koji su dobili tri da

Постави коментар