„Veliki brat” je Hrvatici Marijani Čvrljak i studentkinji iz Beograda Tamari Đorđević ispunio želju i dozvolio im da vide fotografije svojih najmilijih.

Tako je Marijana poželela da vidi sliku svoje dvogodišnje ćerke Korine, a Tamara svog dečka Slavena. Čim su dobile slike, obuzele su ih emocije pa je zgodna Šibenčanka sa suzama u očima pogledom tražila svog dragog Nikolu Nemeševića Nemeša sa kojim je tri puta imala seks u kući na Košutnjaku, kako bi mu poručila da priželjkuje još jedno dete.

- Želim da rodim još jedno dete, ali tek nakon tri i po godine, kada će moja Korina napuniti pet godina i biće joj zanimljivo da se druži sa bebom – rekla je Marijana.
Međutim, kada je zgodni Beograđanin čuo želje svoje drage, jako se uznemirio, zbog čega nije želeo da priča ceo dan. Sve vreme je bio tužan, posebno kada je video Nikolu Maurovića koji je iskoristio trenutak slabosti svoje zemljakinje i počeo da je mazi, što se Nemešu uopšte nije svidelo, pa je svoje nezadovoljstvo i bes iskalio na Emi Šuker. Naime, on je ponovo ovu ukućanku nazvao aljkavušom i smrdušom, na šta mu je ona drsko odgovorila da je nikakav frajer. (Press)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар