Još otkad je otpevala „Samo za tvoje oči“ i pesmu Rikija Martina u finalu kupa Francuske, interesovanje za Jelenu Karleušu u ovoj zemlji ne jenjava, o čemu svedoči i podatak da je francuska nacionalna televizija TF1 ovih dana snimila specijalnu emisiju o srpskoj zvezdi!

Na čelu sa urednikom i novinarom Džejmsom Andreom, ekipa je tim povodom doputovala u Beograd, a pevačica im je bila domaćin tokom čitavog dana, pričajući o svom životu i radu.
- U Francuskoj vlada veliko interesovanje za lik i delo Jelene Karleuše, a intrigantna je i priča o njenom braku sa Duškom Tošićem, nekadašnjim igračem kluba Sošo. Predstavili smo je francuskim gledaocima kao balkansku verziju Madone, koja ruši predrasude, bavi se ljudskim pravima i pisanjem. Želimo da pokažemo novo lice Srbije - rekao je Džejms Andre i dodao da će se prilog emitovati i na francuskoj televiziji „France 24“.
- Bila mi je čast da ugostim cenjene goste sa francuske nacionalne televizije. Interesovalo ih je sve o mom
životu, muzici i političkim aktivnostima. Pitali su me i o kolumni koju sam pisala, kao i mojim progej stavovima - izjavila je Jelena Karleuša za „Alo!“ i dodala da je ekipu francuske televizije pozvala da budu ponovo njeni gosti. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар