Monika Kiš, devojka koja svojim bujnim poprsjem muškarcima produžava život, ali samo u filmu „Beli lavovi“ Lazara Ristovskog, odlučila je napokon da otkrije svoje dojke u javnosti!


Prvi dekolte dnevnog lista „Alo!“ kaže da joj je saradnja sa poznatim glumcem i rediteljem u pomenutom ostvarenju promenila život i opisuje kako se osećala kada je trebalo da snimi scene u kojima se vidi njeno poprsje jer je planirala da isto otkrije u svetu, gde bi, kako kaže, to bilo daleko plaćenije.
- Iskreno, nikada nisam ni pomislila da svoje grudi pokažem u Srbiji, htela sam to najpre da uradim negde u svetu jer bih tamo bila i bolje plaćena, a i ovde me ipak ljudi poznaju. Međutim, Lazara Ristovskog nisam mogla da odbijem - kaže Monika, koja ističe da je imala veliku tremu tokom snimanja scene u kojoj je Ristovski pipa po dojci.
- Imala sam tremu jer je ovo prvi put da svoje grudi pokazujem u javnosti, ali Lazar Ristovski je veliki profesionalac i pomogao mi je da suzbijem tremu, a probali smo i iza scene. Mnogo smo i razgovarali o tim scenama gde mi se vide grudi, a kojih ima nekoliko i Laza mi je rekao da moram da izgledam što smirenije - priča devojka sa najlepšim prirodnim dekolteom u Srbiji i dodaje da su se njeni roditelji ipak plašili šta će rodbina i prijatelji reći.
- U početku su bili skeptični, razmišljali su o tome šta će reći rodbina i prijatelji. Međutim, moj otac je pozorišni radnik, tako da je razumeo da je ovo deo umetnosti. Na kraju su prihvatili i podržali me, a sada dobijam samo pozitivne komentare - priča Kišova.


Posle skidanja, još popularnija!
Samo dan nakon što se trejler za film u kojem se vide njene dojke pojavio na internetu, popularnost Monike Kiš je skočila toliko da dnevno dobija i po hiljadu zahteva za prijateljstvo na društvenoj mreži „fejsbuk“, ali i interesantne poruke.
– Od pojavljivanja trejlera za film „Beli lavovi“, stiže mi mnogo zahteva za prijateljstvo na „fejsbuku“. Imam i fan klub koji sada broji 8.000 obožavalaca, a dobijam i mnogo poruka. Najzanimljivija mi je poruka jednog mladića, koji je napisao da sam mu produžila život za 20 godina kada je pogledao trejler za film. Posebno mi imponuje i poruka u kojoj drugi mladić kaže da dok me nije video u trejleru, ali i u jednoj emisiji, nije verovao da princeze postoje - izjavila je Monika Kiš za „Alo!“.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар