Nataša Bekvalac, fatalna plavuša koja je mnogim muškarcima pomutila pamet, kod Đanija Ćurčića bi mogla da posluži samo za zabavu, otkrio je bivši fudbaler!

Da li zbog solidarnosti sa kolegom sportistom Dačom Ikodinovićem ili iz nekog drugog razloga, tek Ćurčić je tokom druge večeri osuo paljbu po novosadskoj barbiki, optuživši je da je vaterpolisti uništila karijeru i život.
- Ona Nataša Bekvalac, upropastila je život onom dečku. Mogao je da bude svetska zvezda - rekao je Đani mis Svetlani i objasnio do detalja kakav bi Nataša tretman imala kod njega.
- Znaš koliko bi se zadržala u mom životu? Sedam minuta u WC-u nekog kluba i ćao. Nije ona za brak - rekao je Ćurčić.
Svetlana nije želela da polemiše o pevačici i njenom propalom braku, kao ni o Đanijevoj minutaži, koja, fakat, nije zavidna, pa je priču okrenula na drugu stranu. Pošto Bekvalčeva ne zadovoljava njegove kriterijume, upitala ga je kakve žene voli i šta misli o sponzorušama, na šta je on rekao da ume da nanjuši takve devojke i da nikada takve žene i žene poput Nataše ne bi odveo u kuću kod roditelja.
- Ne zanimaju me te devojke. Mogu da ih platim, da ih odvedem negde, ali mi takve u kuću neće ući. Istina je da se takve motaju oko fudbalera, oni se i žene njima, zato su ti brakovi farsa, lažni. Imaju mnogo problema. Roditelji se ne slažu. Ne bih ja ponizio svoje roditelje time. Da mi takva uđe u kuću? Nisam lud. Kod mene takve devojke nemaju prođu. Da sam neki limar iz Surčina, nijedna me ne bi pogledala, ali pošto sam ja Đani Ćurčić, one me jure. Sve ja to znam, ali to kod mene ne prolazi, zato ti kažem, nikada se Nataša kod mene ne bi zadržala - bio je izričit Saša, koji je sve to izgovorio u treznom stanju jer mu je kako je priznao devojka zabranila da pije posle ekscesa koje je napravio u rijalitiju.
Pokušali smo i da saznamo šta Bekvalčeva misli o Đanijevom kratkom govoru, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt s njom.

Dva puta izbačen, pa vraćen!
Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani pojavio se na „Srpskom slavlju 48 sati“, koje je organizovano u „Parovima“, bez obzira na to što je dvaput bio izbačen iz tog rijalitija. Produkcija i obezbeđenje su sve vreme bili u pripravnosti kako ne bi došlo do incidenta, jer je bivši sportista u ovom šou programu upravo po tome i upamćen. Prvi put je izbačen zbog tuče sa reperom Gruom, a drugi put jer je gušio svoju partnerku Ivanu Milunović. S obzirom na to da Đani više ne pije, ovog puta je njegov boravak u kući protekao bez incidenata, ali zato fudbaler nije propustio priliku da isproziva pojedine javne ličnosti. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар