Ako se pretpostavke Zorice Dukić pokažu kao istinite, u Srbiji će se za sedam meseci roditi prvo dete koje je začeto u direktnom televizijskom prenosu.

Mlada učesnica rijalitija „Parovi“ je pre nekoliko dana počela da sumnja da je trudna, pošto joj ciklus kasni skoro dva meseca. Dukićeva se najpre poverila Tijani Dapčević, objasnivši joj da nešto nije u redu.
- Ti si trudna, maco! - rekla joj je Tijana, dok je Zorica pokušala da ubedi i nju i sebe da to ne može biti istina.
- Nisam. Imala sam pre Nove godine, pa malo posle, onda nisam imala - rekla je Dukićeva, kojoj je pevačica objasnila da je od Nove godine ipak prošlo dosta vremena.
- Ima li šanse da budeš trudna? - pitala je pevačica.
- Ima. Videćemo šta će biti - rekla je Zorica, pokušavajući ponovo da izračuna vreme od poslednjeg ciklusa.
- Ti si trudna - ponovila je Tijana.
Na ove reči Zorica se nasmejala, na osnovu čega se moglo zaključiti da joj je drago što je u blagoslovenom stanju. Doduše, nije otkrila da li zna ko je potencijalni otac njenog deteta. Na ovaj način Dukićeva je ostavila prostor za spekulacije da nije u pitanju njen dečko, karatista Miloš Vuković. Naime, iako se pričalo da je imala seks sa sportistom u rijalitiju, Zorica je izlazila u grad i tom prilikom pokazala veliku slobodu u ponašanju, te je moguće i da je imala seks.
U svakom slučaju, pošto je potvrdila da je imala seks, pretpostavljamo i da zna sa kim i da to neće skrivati ukoliko se pokaže da je zaista u drugom stanju.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар