Dok se mediji utrkuju ko će da iznese više detalja iz navodne romanse između slavnog sportiste i aktuelne voditeljka, Jovana i Saša su se našli u noćnom provodu u jednom beogradskom klubu, ali kako je tada kamera zabeležila, nije bilo naznaka romanse između njih.

Pogledajte video snimak Saše i Jovane:


Jovana vratila Željku skupoceni prsten!
Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Janković vratila je verenički prsten vredan 6.000 evra bivšem dečku, pop pevaču Željku Joksimoviću.

Naime, ona se u utorak prvi put u javnosti pojavila bez prstena i to na svom poslu, u jutarnjem programu na televiziji Pink, i time još jednom potvrdila da je i zvanično okončala svoju trogodišnju vezu sa Joksimovićem.

Jankovićeva se bavila Putinom!
Iako se očekivalo da će u redovnoj rubrici jutarnjeg programa na TV „Pink“ u kojoj prelistava štampu Jovana Janković prokomentarisati mnogobrojne naslovne strane u kojima je ona glavna akterka, to se nije dogodilo! Voditeljka je odlučila da ignoriše vesti o sebi pa je tako sve vreme iščitavala tekstove koji se bave dolaskom ruskog premijera u Beograd.

Hoćeš fotku, Jovana?! Evo je!
Uverena da je niko nije uslikao u društvu Saše Đorđevića, za koga se priča da je razlog njenog raskida, voditeljka Jovana Janković se juče oglasila tražeći da se fotografija na kojoj su zajedno, objavi.
- Šta kažete, priča se da sam snimljena s njim u jednom beogradskom klubu? Da sam s tim čovekom prevarila Željka? Ma to nema veze sa mozgom. Evo, poručujem svima da slobodno objave fotografiju na kojoj sam sa sportistom, ako je imaju. A oni koji budu od te gluposti iskonstruisali priču - popiće tužbu! - rekla je Jankovićeva pre samo dva dana.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар